ten ruch na "trupie" wg niektórych osób, nie bierze się znikąd, tyle Wam powiem :D siedzę na giełdzie naszej bananowej, już od kilkunastu lat, wiem ! że cierpliwość popłaca, wiele osób zaczynającą zabawe z handlem, chciało by, oczekuje , że niewielkim wysiłkiem, ot tak! zarobi na handelku akcjami, niestety większości to się nie udaje i zostaje najzwyklejszymi dawcami kapitału, jakowy by on nie był, zniechęca się po kilku nietrafionych inwestycjach, kilku tygodniach czy miesiącach, po czym zdegustowane odchodzi i próbuje zapomnieć :D:D:D
tak sie nie da, spekulacje są , ale wiele zależy od cierpliwości, wytrwałości, wielkości tak zwanych jaj :D:D:D:
na tej spółce też należy okazać cierpliwość, ile tej cierpliwości? aaa tego Wam nie powiem, ale trza być cierpliwym :) ;) ;P
zaciśnijcie zwieracze -----tyyleeee :D:D:D, a może aż tyle tylko ;P
Nie pocieszaj się, tutaj już nic nie będzie. Spółka nie ma żadnego, powtarzam żadnego majątku!!! Pseudo inwestycje jak nabycie np. WWI Trans było też chybione. Spółka jest już w upadłości.. Zarząd nie ma pomysłu na biznes.
Radek :) wiem żeś pesymista straszny, wiem ześ niecierpliwy, o ile masz na koncie akcje tej spółki, nie widzisz szans na odzyskanie w niedalekiej przyszłości zainwestowanego kapitału, to poprostu daj akcyjkom leżeć spokojnie, nie wiem ile, może rok, może dwa, a może i siedem :D mam akcje na których siedzę właśnie siódmy rok, w drugim roku cenka spadła strasznie, tych że moich akcji, lage polożyłem na tym, no bo co? oddać miałem za pare groszy, a i tak byłem kilkadziesiąt kilo w plecy no to niestety, tak czy siak miałem strate, ale nic z tym nie robiłem, spólka w podobnej sytuacji była, żadnego majątku, nic ! a do tego w sumie długów na 1,5 mln ! w tej chwili długi spłacił nowy własciciel, jest plan, zaczyna żyć nowym życiem i jestem kilka kilo do przodu :D !!! dalej trzymam, bo wiem ! że bedzie więcej :D a nawet dobieram :D, tak więc daj spokój i zajmij się czymś innym, bo to ze chcesz nakłonić kogoś do oddania po tej cenie, ze względu że bedzie nizej to w sumie dooobrze, mogę pozzbierać :D co tez czynieę
trzymaj sie ciepło i odpuść przekonywanie o pocieszaniu
pozdrawiam Cię słonecznie :) ;P
To chyba oczywiste, przecież spółka na zadłużenie grubo ponad 5 mln zł a nie prowadzi żadnej działalności i nie posiada żadnego majątku. Nie mają nawet kasy na upadłość likwidacyjną....
całe szczęście. Życzylbym sobie, żeby w sobotę ogłosili upadłość z zawieszeniem notowań od poniedziałku. I nawet nie wiesz ile bym dał, żeby zobaczyć wtedy twoją minę :-D
wywalcie, pozbieram, pozbądźcie się problemu, zapomnijcie, nie zaglądajcie tu więcej, nudni jesteście i niecierpliwi , wszyscy tacy "inwestorzy" chcieli by szybko i bez strachu, idźcie gdzieś indziej, jak to całkiem upadnie i będą zgliszcza to nie pierwsza ani ostatnia taka spólka, pełno tu takich, w podobnym położeniu
trzymajcie się ciepło, wiosna ! cieszcie się ! radujcie, lato idzzie :D:D:D odpocznijcie od tej nerwówki :) :p
podbitka pod wywalenie ? ? ? he he he :D:D:D kolejny tydzień zbierania, dzisiaj w dwie minuty 150 kilo odkurzacz wchłonął i to niby pod wywalanie, żeby sie pozbyć takiej ilości to musi być wyżej , żeby wyjść na swoje
noo nieźle arkusz przetrzepany :D
ale co tam, ja nic nie wiem :D, kupują inni to i ja pakuję do wora, może za rok może za dwa odrobie i zarobie :D:D:D trza być cierpliwym, cyckiem sie pobawić :D a nie hop na krowe i już ciele :D:D:D
jak ci coś nie pasuje to wyp...laj stąd, przychlaście. Nikogo nie interesuje twoje zdanie zje..bie. Kup sobie KGHM, nie będziesz miał stresu przygłupie
no i co z tego? Monnari też było na wokandzie. Nikt już w spółkę nie wierzył a później kilka tysięcy procent poleciała do góry. Kto się nie bał, ten dzisiaj jest obrzydliwie bogaty. A ilu podobnych tobie oszołomów już stawiało na niej krzyżyk? :)
i tutaj się mylisz. O tym jak bardzo, przekonasz się niebawem. Z tobą jest jednak taki problem, że gdy będzie po 3 zeta, to nadal będziesz pisał, że to bankrut :D
BGE_reaktywacja____na dniach jedern zeta_____co Ty na to Radziu ???
Gdzie ta upadłość_likwidacja_zaoranie_wywałka do śmietnika_spuszczenie w kibel_etc___tak tylko grzecznie się pytam :-)
Skoro NIC nie robią, to jaki niby miał być ten raport ??? Wszyscy wiemy, że fatalny___i obecna cena gniota jest już w tym raporcie. Ale nie o to gra idzie, nie o wyniki, a raczej o przyszłość tego gniota_czy jeszcze co z tego będzie, czy ktoś poda pomocną dłoń.
Na bankrutach najlepiej się zarabia, o ile są reaktywowane. Tutaj też może się co wykluje_jest ryzyko, jest zabawa___jak to wytrawni dostarczyciele kapitału na giełdzie mawiają_hehe
hehehe ale dzisiaj sie wyzbieeerałooo że HO! ho! :):)
kto sie bawi cyckiem? a kto nie cierpliwy ? ? ? :):):)
w dwu szeregu zbiórka! :):):)
ojjj "ynwestory" szybkie dorobkiewicze ! jak nie ma cierpliwości to lepiej iść do jakiejś pracy, dawniej można było pójść i odreagować, np. w cegielni, cegłę do pieca wozić, albo z pieca wywozić, dziadkowi w polu pomóc, albo w domu płot z desek pozbijać, a teraz wszystko by chciało, szybko i latwo, a rączek se pobrudzić pracą fizyczną to już hańba :):):), znaleźli se coponiektórzy zajęcie, siedzą całymi dniami przed monitorami i zaklinają rzeczywistość, a przy okazji jeszcze kase tracą :):):) ehhhhh