Radek :) wiem żeś pesymista straszny, wiem ześ niecierpliwy, o ile masz na koncie akcje tej spółki, nie widzisz szans na odzyskanie w niedalekiej przyszłości zainwestowanego kapitału, to poprostu daj akcyjkom leżeć spokojnie, nie wiem ile, może rok, może dwa, a może i siedem :D mam akcje na których siedzę właśnie siódmy rok, w drugim roku cenka spadła strasznie, tych że moich akcji, lage polożyłem na tym, no bo co? oddać miałem za pare groszy, a i tak byłem kilkadziesiąt kilo w plecy no to niestety, tak czy siak miałem strate, ale nic z tym nie robiłem, spólka w podobnej sytuacji była, żadnego majątku, nic ! a do tego w sumie długów na 1,5 mln ! w tej chwili długi spłacił nowy własciciel, jest plan, zaczyna żyć nowym życiem i jestem kilka kilo do przodu :D !!! dalej trzymam, bo wiem ! że bedzie więcej :D a nawet dobieram :D, tak więc daj spokój i zajmij się czymś innym, bo to ze chcesz nakłonić kogoś do oddania po tej cenie, ze względu że bedzie nizej to w sumie dooobrze, mogę pozzbierać :D co tez czynieę
trzymaj sie ciepło i odpuść przekonywanie o pocieszaniu
pozdrawiam Cię słonecznie :) ;P