• zlecenia w arkuszu Autor: ~tgz [89.76.220.*]

podaz powycofywana. do 30stu zł rzut beretem. 5 maja raport skonsolidowany roczny.
    Co w nim pokażą - nie do końca się liczy, liczy sie to że konczy sie okres zamkniety.
    Jest szansa że cos sie ruszy
  • Re: zlecenia w arkuszu Autor: ~viola [46.77.124.*]
    Raport już jest
  • Re: zlecenia w arkuszu Autor: ~tgz [89.76.220.*]

są równi i równiejsi

ja dopiero w poniedziałek dostanę
  • Re: zlecenia w arkuszu Autor: ~viola [195.42.249.*]
    i jak ;)?
    bez specjalnych niespodzianek . wynik rdr wiadomo gorszy .odpisali sobie zeszloroczne kary od KNFu - nie doczytalem czy juz w calosci - chyba nie , bo na razie sie odwoluja wiec pewnie jeszcze nic nie zaplacili. C/Z kolo 10 na ten moment sie zrobil . ale ma to znikome znaczenie . mam nadzieje ze od jutra po kilkaset sztuk co jakis czas skubna w ramach skupu. A idealnie byloby gdyby znow Zarzad dal sygnal do ataku i znow dokupil
    Jest dokładnie tak jak piszesz.
    No i co, miał być ruch a tu lipa
    miał być i... ...... i nie było ;)

mogą brać.. ale nie muszą

myślę że możesz spokojnie sprzedawać.. po co się męczyć i niecierpliwić ?

• Re: zlecenia w arkuszu Autor: ~viola [5.172.252.*]
    Spokojnie poczekam do 35

spokój i cierpliwość będą nieodzowne
    o - i ruszyło się.

a nie mówiłem?
  • Re: zlecenia w arkuszu Autor: ~ABC [176.221.120.*]
    Tak, prawdziwa lawina. Wejście w tego trupa było moją największą pomyłką.
    muhaha! Muszę przyznać , że straty i desperacja chciwusów-ignorantów-arogantów twojego pokroju napawa mnie radością i dobrym humorem. Aż przytoczę co pisałeś z tego samego IP ;

Re: Czy Copernic może osiągnąć 180 zł. w tym roku ?
    Autor: ~HS [176.221.120.*], 2014-03-01 23:42
    180 raczej nie ... ale 90 zł jestem więcej niż pewien, że się pojawi. W mojej skromnej ocenie Copernicus jest chyba najlepszą inwestycją na całym rynku na ten rok.

Skoro jesteś 'więcej niż pewien' że będzie 90 zł to po co płaczesz. Chyba nie powiesz, że tak tylko napisałeś, bo twoim zamiarem było wciśnięcie kartofla po wyższej cenie większemu frajerowi od siebie?? ;))

Mam nadzieję że sporo wtopiłeś !
  • Re: zlecenia w arkuszu Autor: ~ABC [80.55.22.*]
    ... oczywiście, że może być, nie twierdzę inaczej, ale na pewno nie w ciągu najbliższych 2 lat. Napisałem to nie długo po tym jak kupiłem akcje i wierzyłem, że nastąpi to wcześniej.

Po kilku miesiącach obserwując jak wygląda ruch na tej spółce, oczywistym jest to, że jest to trup, a jeśli myślisz inaczej to musisz być małym człowieczkiem z gwiazd.
    ''ale na pewno nie w ciągu najbliższych 2 lat. ''

I znów kompletnie bredzisz . Bo tak się składa, że w momencie kiedy odkupią pewne pakiety , to będą w stanie zrobić z kursem co tylko będą chcieli.

''oczywistym jest to, że jest to trup, a jeśli myślisz inaczej to musisz być małym człowieczkiem z gwiazd.''

oczywistym jest, że nie masz zielonego pojęcia co tu jest grane .co mnie cieszy , bo predzej czy pozniej calkiem zbankrutujesz , a twoja strata bedzie czyims zyskiem
[x]
COPERNIC 21,18% 1,03 2022-02-14 15:00:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.