Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: zlecenia w arkuszu

muhaha! Muszę przyznać , że straty i desperacja chciwusów-ignorantów-arogantów twojego pokroju napawa mnie radością i dobrym humorem. Aż przytoczę co pisałeś z tego samego IP ;

Re: Czy Copernic może osiągnąć 180 zł. w tym roku ?
Autor: ~HS [176.221.120.*], 2014-03-01 23:42
180 raczej nie ... ale 90 zł jestem więcej niż pewien, że się pojawi. W mojej skromnej ocenie Copernicus jest chyba najlepszą inwestycją na całym rynku na ten rok.

Skoro jesteś 'więcej niż pewien' że będzie 90 zł to po co płaczesz. Chyba nie powiesz, że tak tylko napisałeś, bo twoim zamiarem było wciśnięcie kartofla po wyższej cenie większemu frajerowi od siebie?? ;))

Mam nadzieję że sporo wtopiłeś !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COPERNIC 21,18% 1,03 2022-02-14 15:00:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.