no niby tak ale spadlo moi mzdaniem troche za mocno. trudno takie uroki spolek o tej plynnosci. obecnie z usrednieniem prz 1,8 mam srednia 2,2 i troche boli :) ale chyba zakopie akcyjki na dluzej albo czesciowo bede schodzil bo za duzo wzialem troche. pozdrawiam
pewnie,ze kiedyś będą np.za rok,dwa hehe a ja im sprzedam z przyjemnoscia zakupione po nizej 1zl,jezeli moja strategia się spelni hehe,ale duże obroty na piątkowym spadku za tym przemawiają.
powodzenia i zobaczenia
to ustaw sie n a 1 zl i czekaj ..debile z ofe moga oddac po 1 zl ...skoro jestes taki pewny tych spadkow to albo tam pracujesz i sam sobie sprzedasz po 1 zl .. albo kolega tam pracuje i ci odsprzeda .. obecnie spolka ma c/wk 0,2 .. lepsza wycene ma niejedna spolka w upadlosci ..
ja proponuje na dzis na plus .. i skonczyc tydzien na 2 zl w piatek ..
jesli nei ma ukrytych to patrzac na arkusz zlecen ..lewdo 16 tys akcji stoi do 2 zl ...to jedne leszcz jest w stanie lyknac bez wiekszego wysilku..
bardzo ladnie ..plus 6 groszy .. jutro mogloby sie otworzyc na 1,7 .. i zamkniecie w ok 1,8 .. sesja srodowa to takie tam pitu pitu w ok 1,8-1,9 .. i w piatek ... 2 zl .. tak to bym widzial .. kto za reka do gory ..
a kto chce inaczej neich kupi i sprzedaje taniej ..albo niech namawia do oddawania po 1 zl .. bo wojna ..bo zupa byla za slona ..bo zydy musza zarobic .. kazdy powod dobry byleby spolke do wyceny bankruta doprowadzic ..
Spółka ma nowe kontrakty, wartość księgowa prawie 8 zł, wyniki za 2013 całkiem całkiem tzn.bez strat itd. itp.
Spada bo tak bywa, rośnie bo też tak bywa ...ot cała giełda, ale to co napisałem wyżej to światło mądrości w ciemnym tunelu naszych transakcji...
Kupować !!! bo życie to jedna wielka ściema tych co mają kasę ;)
A teraz to mi to już lata koło hu.... , sprzedałem co miałem sprzedać. Aktualnie posiadam walory pewnej spółki deweloperskiej ze Skierniewic a jakiej to tego już nie ujawnie ,bo pieniądz lubi cisze...
To spółką czopku jest JHM DEV, kolejny naganiacz się znalazł. Ale dobrze do spółka da sporo zarobić w następnych tygodniach także uda ci się coś zarobić kmiotku.