• Promocja Autor: ~ja [93.95.95.*]
    Przycisneło mnie trochę z kasą. 231 akcji po 6,5.
    Tylko dzisiaj taka promocja jak nie to skombinuje kasę na podatek jakoś inaczej. Wyprzedaż za bezcen też ma swoje granice, w normalnych warunkach nie sprzedałbym nawet za 15
    Ostatnia szansa żeby tanio kupić!
  • Re: Promocja Autor: ~Niki [95.49.243.*]
    Jak widać jest jeszcze taniej. Coś mi się zdaje, że wyniki będą na poziomie Q4 czyli kiepskie. Oby tylko przychody się "nagle" nie załamały. Coś im zdecydowanie nie wyszło z tą emisją a przecież gdyby robili zyski takie jak w pierwszych trzech kwartałach ubiegłego roku to byłby kosmos. Chyba jednak pora zwijać żagle póki jeszcze są jakieś zyski.
  • Re: Promocja Autor: ~Koko [89.231.78.*]
    Jak zwykle,bez kasy,bez akcji, tym samym tonem pedałek Niki.
  • Re: Promocja Autor: ~fisher [78.10.102.*]
    Witam

Dawno mnie nie było, ale miałem trochę innych zajęć.

Że emisja nie doszła do skutku? Ne jest to taka zła sytuacja, jeszcze niedawno niektórzy straszyli emisją, a dziś że brak emisji też zły? :)

Myślę, że likwidacja OFE to obecnie główny powód ostrożności wszystkich wobec giełdy.

A co do EasyCall to zapomniałem wam napisać info, które dostałem parę miesięcy temu, a mianowicie, że firmie udało się zatrudnić do działu handlowego "wysokiej klasy specjalistę od rynku międzynarodowego". Jednym słowem firma chyba myśli o ekspansji zagranicznej.

Poza tym firma poszukiwała specjalistę od przetargów publicznych. Wszstko to związane jest z intensywnym rozwojem działu handlowego.

Tak więc nie panikować, ładować póki tanio, bo to wygląda na poważną strategię i jakiś większy rozwój firmy.
  • Re: Promocja Autor: ~Niki [87.205.158.*]
    Cześć Fisher. Wszystko fajnie ale koniec końców najważniejsze są liczby. Jeżeli w poprzednim roku mieliśmy fantastyczne przychody i przez trzy pierwsze kwartały fantastyczne zyski to jak w Q1 zysk będzie na poziomie Q4 2013 to kurs się nie obroni mimo absolutnie rewelacyjnego ubiegłego roku. Pamiętam z ubiegłych lat, że spółka zawsze w Q4 mocno dociążała koszty i wynik mocno siadał właśnie przez Q4.
  • Re: Promocja Autor: ~fisher [78.8.107.*]
    Witam
    Ciekawe jakie będą wyniki. z moich obliczeń mają jeszcze do zaksięgowania około 500-700 tysięcy na ten projekt unijny, co im potem zostanie zwrócone. Całość to jakiś milion.

Poza tym w poprzenim kwartale zmniejszyli zobowiązania o chyba 300tys,

Lekko licząc widać, że zysk byłby wyższy o 600tys w poprzednim kwartale, gdyby nie te inwestycje. Plus taki, że w którymś kwartale będzie do zaksięgowania milion z uni europejskiej :)
    Fakt, że firma zmniejsza dług, choć i tak ma relatywnie mały, też dobrze świadczy.

Ciekawi mnie ten handlowiec z doświadczeniem międzynarodowym. Czyżby mieli tak dobry produkt, że chcą z nim za granicę?
[x]
ECL -61,54% 5,00 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.