wierzę , że może być jeszcze nizej, poukrywane są zlecenia po prawej a skubniecie z prawo uruchamia natychmiast lawinę w swój koszyczek po lewej. Chcą tanio skupić.
Jest już bardzo , bardzo szokująco tanio i cena w jakiejś perspektywie na pewno nie będzie taka.
tak więc kupować i zakopać
a Wiatrak tylko upewnia mnie że to jest celowa działalność. Po mailu z opiniami go work natychmiast po minucie pojawił się wpis sugerujący plotki o upadłości
no cóz Wiatraku starasz się trzymać rękę na pulskie. Nie wiem do jakiej ceny chcą dojść Twoi mocodawcy ale pies ich trącał po coś to robią nie po to żeby oddać dobre papiery za bezcen. Ja już przeżywałem takie akcje na Runicomie. Zarobiłem średnio 300% brałaem po 0,3 0,8 1,2 1,6 sprzedałem po 2,1 średnio Tam było podobnie i tu też tak będzie czego sobie i Wam życzę z całego serca
Ale tego typu teksty zawsze towarzyszą przecenie. Skupiasz się na mnie - zamiast na firmie.
Gdy pisałem jako Wanad na EUI - dokładnie to samo czytałem.
Na giełdzie panują pewne zasady. Gdy kurs leci na pysk, przy potencjalnie dobrych infach ( ma być podobno rekordowy zysk ) - to jest to najgorszy z możliwych przypadków. Bo oszukana banda jeleni, dopiero będzie wywalać akcje tratując się nawzajem. A wielu się uprze i zostanie z niczym.
Zwróć uwagę, ze jestem na pokładzie od 35 groszy. Wcześniejszej obsuwy ani nie zrobiłem. Zatem jest jakaś fatalna wiedza na temat tej spółki, prawda ?
Jestem przekonany o tym, że ktoś to robi celowo, zbija kurs ... ludzie wystawiają zlecenia na sprzedaż by wyjść z małą stratą lub by w ogóle sprzedać, a za chwilę zacznie ktoś to skupować i wcale nie zdziwi mnie to, że za chwilę zobaczymy wyskoki rzędu +20-40% dziennie.
Panowie, skupiacie się na tym, co piszą na forach, na zleceniach, koszykach, batonach.
Bez sensu.
Szukajmy wiedzy na temat spółki - bo tu mam podstawowe braki.
Po wykresie widać, ze to śmieć i przyszły bankrut. Czy są jakieś podstawy, by twierdzić inaczej ? Ktoś był, widział, rozmawiał ?
Proszę o fakty dlaczego będą takie wartości. A jeżeli masz pisać po to żeby tylko napisać i nie jesteś w stanie stworzyć pare konstruktywnych zdań, to lepiej nie zabieraj się za coś co Ciebie przerasta.