• opinia Autor: ~thepryciarz [62.244.152.*]
    ....... moja opinia jest taka ze na plastku nie da się już zarobic. Kurs szoruje po dnie, ukraina odlatuje i tylko zaklad w Polsce dziala jak nalezy
  • Re: opinia Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    a ja mam pytanie do Ciebie
    jaki kurs obstawiasz 13 maja - dzien przed wynikami ??
  • Re: opinia Autor: ~thepryciarz [62.244.152.*]
    taki sam jak dzisiaj, na chwilę oebcną nie można prognozowac bo nie wiadomo jak bedzie wygladala sytuacja Na ukrainie, jakie będą kolejne posunięcia głównych akcjonariuszy... generlanie w mojej opinii nie wygląda to wszytko różowo
  • Re: opinia Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    no ja też nie widzę potwierdzenia w słowach
    będzie Pan zadowolony ...
  • Re: opinia Autor: ~pankracy [95.160.239.*]
    zarząd wypowiedział się ze sytuacja w spółce ukraińskiej nie wpłynie na założone przez zarząd wyniki .....
  • Re: opinia Autor: ~asd [93.105.50.*]
    w plecy 3,5 bańki
  • Re: opinia Autor: ~asd [93.105.50.*]
    JUTRO -10 %
  • Re: opinia Autor: thepryciarz [89.66.99.*]
    jak nie więcej ale z drugiej strony jest to najlepsza okazja do zobaczenia jaki akcjonariat jest w spółce:)
  • Re: opinia Autor: ~pankracy [95.160.239.*]
    ..... "Jednocześnie Zarząd wskazuje, że sytuacja spółki ukraińskiej nie wpływa negatywnie na działalność "PLAST-BOX" S.A., która realizuje wyniki zgodnie z przyjętymi przez Zarząd założeniami." .....
  • Re: opinia Autor: thepryciarz [89.66.99.*]
    no, chodzi o całą resztę czyli plastbox polska.Nie doszukujmy sie na siłę czegoś dobrego bo jet źle
  • Re: opinia Autor: ~były leszcz [89.66.148.*]
    Ja tam osobiście jestem pozytywnie nastawiony ....... sam nie wiem czy to dobrze ....he he he
  • Re: opinia Autor: ~były leszcz [89.66.148.*]
    Osobiście to mam nadzieję że spadnie z 10 % , przecież spółka nie bankrutuje , dlatego warto robić w takim przypadku zakupy , pogadamy za kilka miesięcy .........
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.