• Dramatyczna sytuacja Autor: ~dsw [83.31.54.*]
    Sytuacja spółki jest dramatyczna. Tyle w temacie. Nic dobrego nie ma prawa się tu już wydarzyć.

Możecie mnie opluwać ale taka jest prawda. Kur...jestem załamany bo siedzę na tej spółce grubą kasą. Nie będę się chwalił jaką, ale grubą. Luksusowe auto 2014 spokojnie można kupić.

Nie wiem. Wspaniałe święta się szykują. Człowiek tylko o tym będzie myślał teraz. Ehh...
  • Re: Dramatyczna sytuacja Autor: ~abc [156.17.35.*]
    Ja wychodziłem od 11 gr i skonczyłem na 7gr ze strata ale akceptowalną...tez trochę tego miałem. Ogólnie to jak spadała kiedyś od ok zeta to zagrywałem na spadkach i byłem do przodu ..później kupiłem bo myslałem że to dno zaliczone ale jak sie połapałem ....to oddałem ze starta jak pisałem ... strata nie za duza i juz odrobiona...Ale po co to pisze...
    Kiedys byłem we Wrocławiu jak odbywała się na rynku impreza zwiazana m.in. z New Connect ....i do Prezesiny EUI w 4 oczy podszedł człowiek bardzo znerwicowany... rozmawił z nim o EUI że to jego ostratnia nadzieja bo się zadłużył i liczy ze odrobi poniesione straty z innych nietrafionych inwestycji .... i wówczas pomyślałem .... no to jak taki tu jest to pozamiatane .... i okazało sie.... to widzimy sami....
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.