Niech lepiej ten wspaniały karku wycofa to g... z giełdy. Już nawet nie wiem z jakiego powodu rzygam po wypiciu. A dostaje męskości jak pomyśle o prezesce karince. A i żona z tego powodu alchemii nie każe sprzedawać!!!! Choć jeden pozytywny aspekt.
Powiem tak. Pamiętam czasy gdy magia nazwiska Karkosik robiła furorę na giełdzie i każda spółka z jego stajni schodziły jak świeże bułeczki. To dzięki nam drobnym akcjonariuszom jego spółki podrożały kilkaset razy. Ale wtedy i on dbał o drobnych akcjonariuszy. Dzięki temu znajdował się na wysokiej liście forbesa. Ale teraz w miarę jedzenia apetyt rośnie, drobni do niczego mu są już nie potrzebni. Brak dywidend, niejasne operacje finansowe na pograniczu prawa, miedzy spółkami. I nic dziwnego,że nikt z poważnych drobnych graczy nie chce w to badziewie wchodzić, chyba że spekulacyjnie a kurs akcji powoli ale systematycznie spada. Nie ma już durnych drobnych akcjonariuszy. I zobaczycie ,że w rankingu forbesa za ten rok wypadnie z dziesiątki.Tak kończą oszuści
Właśnie widać jak drobni akcjonariusze-choć głowy bym nie dał- wymieniają pakiety. Być może zaraz zobaczymy pakiet 1 milion akcji no to wiemy ,ze już nawet nas nie ma Do tego doprowadził karku z kariną. Sami oszuści i myślą,że jak puszcza jakąś informacje to my ja łykamy. Ogłaszali skup akcji w przedziale górnym do 15zł.Jeżeli skupowali a wystawili taka cenę to mieli możliwość kupienia po tej cenie tym bardziej ,że posiadają około 95% akcji i musieli kupować od siebie. Dajcie ich do mnie zwolniło się niedawno miejsce-putin