Prawda jest taka, ze dla zarządu to moze byc ostatnia okazja, zeby
odkupic za 1 grosz akcje i takim tanim kosztem pozbyc sie ewentualnych
klopotów od akcjonariuszy, ktorzy zostana z akcjami po 7 kwietnia.
Ktos kto zostanie z akcjami moze byc dla nich wrzodem na d* przez dlugi czas.
Nie mowiac o tym, ze ktos moze nerwowo nie wytrzymac...
Trudno powiedzieć, teoretycznie Pietrek mógłby próbować zrobić resplit 1000:1, spróbować wrócić do notowań i dalej sypać resztką która pozostała Platinum. Hehehe, no ale żarty na bok, wiemy, że nie byłby w stanie ogarnąć tylu zadań na raz i to jeszcze w odpowiedniej kolejności, a do tego jeszcze mnożenie przez tysiąc.
Poza tym Platinum najprawdopodobniej nie ma nawet 30% akcji, te półmilionowe pakiety wystawione po 1 groszu, a potem PKC to były Platinum zapewne. To tez było zabawne, na początku włożyli to po 1 groszu na S, nie załapali, że PKC ich będzie przeskakiwało, dopiero później się częściowo poprawili.
Wszystko wskazuje na to, że spółka pójdzie do piachu w ciągu miesięcy. A ja bym sobie życzył aby poszła tam nie tylko spółka. Wiecie jaki by to miało szkoleniowy walor dla podobnych wałkarzy?
tak na serio czy ktoś może napisać co jest grane na PSW mam troche akcji kupione po 5gr i nie śledziłem co się dzieje ze spółką ,,,jest po 1 gr trzymzć czy ewentuaknie można sprzedać ? bo widziałem że była zawieszona,, Prosze o konkretną odpowiedz