Dobrze prawisz! Wiemy na pewno że akcji wystarczy dla wszystkich zwłaszcza po planowanej emisji lub zamianie obligacji. Mimo niskiej wyceny wielu dalej zarabia jak gdyby nic się nie stało.
Tylko niestety przy dużo niższym kursie. Wywaliłem po 3,90- 3,80 to teraz muszę odkupić po 3,20-3,30 oto moja odpowiedz dla Was Sz.P. Inwestorzy. Te wasze wpisy niestety nie mają nic wspólnego z rzeczywistością-NIE macie pojęcia o czym piszecie !!! Jakie K.... wywalanie/ sprzedawanie ? PALENIE GŁUPA TRWA CAŁY CZAS. na okrągło. Jeszcze do końca nie jest pewne czy ł,,,,,ch sprzeda te akcje po 3,30-50 zł .Pozdrawiam i zdania NIE ZMIENIAM !!! dłuższy termin 8- 8,50 złotych polskich !!!! za 1-akcję JWC.
bo biorę sobie powoli od jakiegoś czasu, ale i tak jestem w plecy od ostatnich zakupów-transakcji !!! od 5,xx brałem aż do 3,xx sam widzisz co się dzieje.Nie jestem w stanie odwrócić trendu bo jestem za cienki w uszach . To wszystko to lipa i kombinacja na którą My nie mamy żadnego wpływu-niestety. Kurs szoruje po dnie od dawna , zachowuje się jakby JWC miał zbankrutować-UPAŚĆ CAŁKOWICIE ! a przecież to nie jest prawdą, zyski netto na +++++ budowy w toku itd.
Sami widzicie co się dzieje lepiej na razie nie uśredniać w dół bo i tak nie wiemy gdzie jest , jak napisałem w pierwszym poście TRĘD SPADKOWY JAK WODA W KLOZECIE . Zamiast cuśredniać w dłó lepiej zacząć zbierać kasę na prawdopodobną emisję akcji
gdzie się pojawią w udziałach znacznych ! zaraz można się spodziewać problemów z kursem. Wiem to też z doświadczenia na innych akcjach-niestety ! małe-średnie spółki bo na W-20 Niedojdy nie mają żadnego wpływu. Na JWC powinno być dobrze, pytanie jedno -KIEDY ? Ja nie mam wyjścia i muszę coś robić-działać .
Cos chodzą słuchy że emisji nie będzie Wojciechowski musiałby wydać ze swojej kasy prawie połowe na emisję czyli ponad 70mln zł. Czy go na to stać wątpię tym bardziej że większość obligacji z 2016 r to on kupił Zrobili zamieszanie by zdołować kurs odebrać akcje na dołku i zarobić po komunikacie o braku emisji minimum 50% zobaczycie że taki scenariusz będzie
Dziś grają Gantem który jak zaklęty stał w miejscu Zebrali odpowiednia ilość i proszę ładny plusik i może do złotówki dojdzie tu będzie podobnie tylko czekać .Wytrwali zawsze zarabiają jak kupują tanio
Średnia cena zakupu spadła mi o 15 % i jestem zadowolony. Jeszcze dobrałem co będzie ? no K...... 3,20- 3,30 zł. to darmocha już całkowita. Zresztą co ja mam do stracenia ? jak znowu jestem zapakowany na maxa. NIE boję się wcale i nie czekam na 2-1 zł. jak tu niektórzy czekają od 4-lat. Mam zamiar dobrze zarobić tak jak w 2013 . Pozdrawiam i odwagi Panowie.
Pewnie że jak ktoś się nie boi to 3 X brać !!! cena śmieszna-zaniżona. Kurs tak się zachowuje jak by JWC miał upaść jutro ,a to przecież bzdura do2. Od pierwotnego te akcje są cały czas dołowane a teraz to już całkiem CYRK ! Chyba nikt nie wierzy że te 20 % F.F. daje takie efekty ? tutaj idzie z wora do wora !!! no i czekamy na nową emisję ??? której może nie być wcale ? wszystko to jeden wielki przekręt. Gdzie K.... dywidenda za tłuste lata -gdzie K...... te pieniądze się podziały ? szmaciak zrobił sobie wasalne podwórko-niestety.
i na tym polega eliminowanie zniechęconych by duzy mógł zarobić.Emisji nie będzie bo Wojciechowski musiałby wyłożyć ponad 50% tej kwoty by wziąć udział w emisji wątpie czy to mu się opłaca i czy w ogóle ma na boku 70mln zł.
Sprzedając akcje po 71 zł/ sztuka i jaka redukcja była około 96 % jak dobrze pamiętam ? b.dobrze że wtedy kredytu na zakup nie zaciągałem bo dopiero bym interes życia zrobił-hahaha. Zdania NIE ZMIENIAM NADAL !!!!!!!!!!!! 8,50 pln dłuższy termin a teraz do końca kwietnia zrobimy 4-4,50 pln. no może na 5 wjedziemy ??? zobaczymy. Pozdrawiam