Bo może? i lubi?...
Poszło raptem 50K akcji, żeby to zrzucić.
Nikt nie obronił, każdy obkupiony. A jak minęliśmy 30 gr to jakoś popytu nie było.
Popyt jest po prostu zbyt słaby.
I nie chodzi tu o jakość spółki (chociaż komunikację mogliby zdecydowanie poprawić, jakąś telewizję czy prasę, pochwalić się jakie to Aer Ventures fajne, że nawet nagrodę zbiera), a o prawdziwych inwestorów (typu Maro66), których jak na lekarstwo.
Siedzi tu dużo drobnicy + sporo spekulantów, którzy tylko czekają aż się ruszy + 30-50% by znowu rozdać ubranka. To dla nich świetny interes - bazują na tym, że spółka jest mega zaniżona i powinna rosnąć. Gdyby tak nie było - ich zaniżanie nie miałoby sensu, bo spółka nie miałaby siły, żeby rosnąć.
Kaciej, przez ostatni okres to chyba ja większość zbierałem.................nawet po 28gr. Muszę wysłac zapytanie do KNF-u, czy po przekroczeniu 5% muszę ujawnić również dane żony (akcje kupowane z mojego rachunku, ale nie mamy rozdzielności majątkowej). Dzwoniłem nawet dzisiaj, ale kazali zadać ptyanie meilem. Jak przekroczę 5% to ido9,99% podciągnę, ale..................zobaczymy
hehe a ja miałem sen że AER wbił na główny ,,,,,,,,stał sie fajną spółką a ja zastanawiałem sie po co czekałem na 2 groszę niżej ........................gusfrabrabara pofrunął