• upomnienie Autor: ~blee [178.183.183.*]
    Uchwała Nr 298/2014
    Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
    z dnia 17 marca 2014 r.w sprawie upomnienia spółki DIGATE S.A.

§ 1
    Na podstawie § 17 ust. 1 i § 17c ust. 1 pkt 1) Regulaminu Alternatywnego Systemu obrotu oraz w związku z § 6 ust. 9 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia upomnieć spółkę DIGATE S.A.
    § 2
    Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
    UZASADNIENIE
    Zgodnie z przepisami § 17c ust. 1 pkt 1) Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, jeżeli emitent nie wykonuje lub nienależycie wykonuje obowiązki informacyjne, Giełda jako Organizator Alternatywnego Systemu może upomnieć emitenta. Jednocześnie zgodnie z § 6 ust. 9 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu emitenci instrumentów finansowych notowanych w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect zobowiązani są do opublikowania raportu kwartalnego nie później niż w terminie 45 dni od zakończenia kwartału roku obrotowego, którego dotyczy.
    Spółka DIGATE S.A. nie przekazała do końca dnia 14 lutego 2014 r. raportu kwartalnego za czwarty kwartał roku 2013, co oznacza, że spółka ta nie przekazała raportu kwartalnego w terminie wynikającym z § 6 ust. 9 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu.
    Mając powyższe na uwadze Zarząd Giełdy postanowił jak w uchwale.
  • Re: upomnienie Autor: ~kolo [46.77.124.*]
    To wygląda na to że dzięki uporowi obligatariuszy spółka przestaje istnieć a ich szanse na odzyskanie pieniędzy jak i akcjonariuszy spadły do zera! RIP
  • Re: upomnienie Autor: ~blee [178.183.170.*]
    Ale za to znacząco wzrosła szansa na spotkanie z dawnymi prezesami na sali sądowej ;-) A pieniędzy obligatariusze i tak by nie odzyskali nawet podpisując te porozumienia.
  • Re: upomnienie Autor: ~kolo [46.77.124.*]
    I co mnie obchodzi to że będą latami po sądach ciągnie skoro nikt nie odzyska kasy czasem ciężko wypracowanej!
    Widzę bleee że ty prostak jednak jesteś i jesteś owładnięty zemstą niczym więcej!
    Pewnie robisz to tylko dlatego że ktoś ci znalazł za skórę i to pewnie słusznie w dodatku!!!
  • Re: upomnienie Autor: ~bleedode [5.172.248.*]
    olej Kolo gościa to piana jest . Blee ma opaskę na przyrodzeniu , a ta opaska to byli główni z digate . Stąd mój nik :-/ Firma dno ale po co tak pianę bić jak już i tak wtopa . Strzał chybiony i czas się z tym pogodzić . Gość ujada jak by to coś wnosiło do sprawy . Żenada !
  • Re: upomnienie Autor: ~blee [178.183.181.*]
    5 kwietnia data wykupu obligacji ;-) Spodziewam się przed tą datą komunikatu o rezygnacji prezesa zarządu. A do końca kwietnia stos zawiadomień na biurze podawczym przy Wiślickiej 6.
  • Re: upomnienie Autor: ~Chujznimizlodziejami [79.191.0.*]
    Myśle ze gość ma dość duża wiedzę o tym co dzieje sie wewnątrz tego truchła.
    Rzeczywiście jest zafixowany na tz sprawiedliwość :-) ale wg mnie pisze mniej niż wie, a i tak to co pisze nie napawa optymizmem.
  • Re: upomnienie Autor: ~Chujznimizlodziejami [79.191.0.*]
    Ja za to podziele sie tym co sam wiem.

Podobno ten cały Nomad, rozwiesza ogłoszenia na dworcach kolejowych poszukując bezdomnego, który nadawałby sie do objęcia funkcji prezesa zarządu.

Podczas castingu każdy ma być wykapany i ten który sie najlepiej domyje otrzyma jakże ponętną posadę.

W ogłoszeniu jest napisane min...

Oczekiwania:
    Brak jakiegokolwiek majątku, oraz adresu zamieszkania.

Zakres obowiązków:
    Podpisywanie dokumentów przygotowywanych przez Nomad, nie częściej jednak niż dwa razy w miesiącu.

Gwarantujemy:
    Codziennie dwie bułki kajzerki, puszkę paprykarzu szczecińskiego i dwie butelki wina "BYK"!

:-)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.