• Czas wzrostów . Autor: ~obserwator [83.23.12.*]
    Dziś Protektor rośnie najbardziej od wielu miesiecy . Nareszcie skonczyla sie podaz na niskich cenach .
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~liberator [83.28.191.*]
    nom, teraz zaczęła się podaż na wyższych cenach
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~obserwator [83.23.12.*]
    Podaz bedzie zawsze bez wzgledu na cene raz mniejsz raz wieksza , ale istotna byla duża podaz na niskich cenach ktora dusila kurs nie pozwalając mu rosnac .
    no ja życzę wszystkim tutaj umoczonym wzrostów ale mi to wygląda na scenariusz przerabiany tutaj od ponad roku jak ktoś nie wie jaki to nich sobie wrzuci wykres notowań z dwóch lat i podziwia "schodki"
    Jak spada to żle , jak rośnie to tez nie za dobrze - wiec jak ma być Twoim zdaniem ? Stałe sa tylko % w banku - obecnie na poziomie 2-3 rocznie i mozesz wybrac taka opcję .
    Nie rób ze mnie jakiegoś malkontenta, tylko zwróć uwagę na to co napisałem. Większość drobnych tutaj kupowało dużo wcześniej akcje na wyższych poziomach. I to co tu się wyprawia z kursem w długim okresie czasu nie budzi zdziwienia tylko wqr..ienie. Bo podług spółek na gpw i samej branży to PRT jest głęboko w czarnej d... mimo dużo lepszych wskaźników i sytuacji w firmie
    Ja nie mam takiej wiedzy kto kiedy i za ile kupował . Ty masz ? A to co piszesz trudno nie nazwać maklontenctwem . Po prostu ciesz sie ,że rosnie a nie spada i sprzedaj w momencie w ktorym Ci sie to oplaca .
    no tak, klaszczmy wszyscy w rączki bo odbiło się od dna o kilka %, tylko zerknij z jakiego poziomu zaliczyło glebę i w jaki sposób. Przestrzegam przed hurraoptymizmem żeby nie było płaczu później, bo na takiej podbitce w ciągu roku nie jeden leszcz zostało ładnie ubrany.
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    po wielu miesiacach niebytu protektor podnosi sie z mulu
    Nikt Cie nie zmusza do tej inwestycji , kazdy podejmuje sam ryzyko zwiazane z inwestycją w akcje . Ja osobiście tych ktorzy mnie ostrzegają i przestrzegają lub zbytnio zachęcają traktuje z dystansem . Kazdy ma prawo do wyrazania swoich opinii , ale po co ratowac świat udzielajac innym subiektywnych rad .
    No to mamy jakąś wspólną cechę, bo ja tak samo z nieufnością i dystansem odnoszę się do ludzi obwieszczających koniec podaży (spadów) i sugerujących niewiadomo jakie wzrosty.
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~corpse [95.40.29.*]
    rzuć okiem nie na ostatni rok a 7 lat i zobaczysz,że przybity został O P Ó R
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~liberator [178.42.193.*]
    Koniec tygodnia i można pokusić się na małe podsumowanie. Czy kolega nie uważa że mamy do czynienia z tzw. "fałszywym wybiciem"?
    Czyli wracamy do starych schodków do dołu.
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~re [88.156.226.*]
    A nie sadzisz kolego ,ze to krekta obecnego wybicia ? Popatrz sobie na wykres .
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~miszcz [46.169.73.*]
    http://www.attrader.pl/pl/akcje/protektor/analiza-techniczna,analiza,3570
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~marcin [176.221.120.*]
    Będzie dobrze :) Oj dobrze ... :) !!!!
  • Re: Czas wzrostów . Autor: ~re [88.156.227.*]
    Wzrost jest wyrazny i przy sporych obrotach . Poza tym na poziomie 3 zł byla wyrażna konsolidacja . Krytycy chyba zaspali z zakupami i teraz szukają dziury w całym .
[x]
PROTEKTOR -1,96% 1,20 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.