• Na poważnie o ntt Autor: ~Srogoń napastnik [37.209.133.*]
    Drodzy przyjaciele inwestorzy z długim doświadczeniem w inwestowaniu. Czy jesteście w stanie napisać tu co będzie z naszą spółką. Nie specjalnie zależy mi na zdaniu mak i makler 24 bo ich opinie powszechnie znamy wszyscy. Zależy mi na zdaniu starych wyżeraczy giełdowych, którzy odnieśli sukces.
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: ~ert [109.231.6.*]
    gniot i wywala ja z giełdy
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: ~toczek [178.73.8.*]
    Kolega prosił o poważne opinie. Spółka jak spółka, ma dobre perspektywy, stabilną pozycję na rynku, regularne (choć bardzo skromne) zyski, wszystko jest na miejscu. Problem jest taki, że rodziny Kurków nie interesuje zabawa w giełdę, oni tutaj przyszli po kapitał, dostali go, a teraz maja inwestorów w nosie. Jak spółce zagrozi ze strony GPW jakaś szykana za kurs groszowy, to przecież w dwa tygodnie wyciągną to na 2zł. Same akcje warte są spokojnie 3-4 złote, patrząc tylko na wartość księgową i perspektywy rozwoju. Ale bez ruchu ze strony zarządu kurs będzie stał w miejscu, bo nie ma tutaj żadnych dużych graczy - entkiem nie interesują się fundusze ani banki. Ja nie jestem grubym graczem, w tej spółce mam na długi termin równowartość niezłego samochodu (przy obecnej cenie), nie sądzę żeby kurs zszedł kiedyś niżej niż moja średnia...

No ale to giełda, kto wie, może to nie była trafna inwestycja.
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: ~egzorcysta [77.113.26.*]
    na razie na wszystkich spółkach zarobiłem a na tej kisze sie 2 lata i do zera ciutke mi brakuje i nie mam zielonego pojęcia co jest grane akcji na rynku praktycznie nie ma IDM delikatnie skupuje i tym kręci sam animator czasami sie gubi z lewej do prawej kieszeni a miało być odwrotnie Eskulap ty gdieś wyjechałeś czy jesteś chory bo dawno nie dałeś głosu
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Bardziej chory niż zdolny do wyjazdów. Ciekawy jestem kiedy i jaki większy ruch zostanie tu wykonany. Przyznam szczerze straciłem przez giełdę dużo zdrowia, ale trzeba trwać - do końca.
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: ~mak [87.207.206.*]
    Wiosna tegoż roku miła, odpoczywajcie i śmiejcie się ściance w twarz - w piątek wyniki, jakieś 2,4 ml. niech się te 4 grosiki objawią...Kurki, proszę o wypłatę dywidendy serdecznie i szczerze;
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: hanys705 [94.251.157.*]
    Cierpliwość jest na giełdzie pożądana.Przyjdzie czas na zbieranie śmietanki.
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: ~herakles [176.122.227.*]
    A starzy wyżeracze giełdowi którzy odnieśli sukces(czyt. zarobili pieniądze) tylko patrzą jak tu porozdawać swoje przepisy, a co za tym idzie swoje pieniądze. BUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHaAA.
  • Re: Na poważnie o ntt Autor: ~koko [46.114.152.*]
    powinni się sprzedać np. Action-owi

Zysk netto Action wzrósł r/r do 61,61 mln zł w 2013 r.
    ISBnews - Biznes
    20 Mar 2014, 8:08

Warszawa, 20.03.2014 (ISBnews) - Action odnotował 61,61 mln zł skonsolidowanego zysku netto przypisanego akcjonariuszom jednostki dominującej w 2013 r. wobec 48,32 mln zł zysku rok wcześniej, podała spółka w raporcie.
    Zysk operacyjny wyniósł 82,05 mln zł wobec 68,26 mln zł zysku rok wcześniej.

Skonsolidowane przychody ze sprzedaży sięgnęły 4.749,18 mln zł w 2013 r. wobec 3.515,19 mln zł rok wcześniej.

W ujęciu jednostkowym zysk netto w 2013 r. wyniósł 62,77 mln zł wobec 48,08 mln zł zysku rok wcześniej.

Grupa Kapitałowa Action skupia firmy działające w obszarze handlu i produkcji urządzeń IT, RTV/AGD, sprzętu biurowego oraz materiałów eksploatacyjnych. W ostatnim czasie realizuje również projekty e-commerce.

(ISBnews)
[x]
NTTSYSTEM 3,35% 9,26 2025-11-07 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.