Ostatnia tura zapakowany kisila tutaj kolo roku. Wystarczy spojrzeć na wykres. Koło południa podali, że do 21 rozejm na linii FR UA. Także tak źle w tym tygodniu byś nie powinno. Co natomiast wydarzy się w ostatnim tygodniu Marca to tylko sam Dziadzia Putin wie.
Osobiście uśredniam w dol i przy pierwszej lepszej okazji przekazuje papier dalej. Gdyby był spokój na Ukrainie i Władek przestał tam mieszać warto było by potrzymać do wyników. Jak to mówią jest ryzyko jest zabawa.
Rozważnych decyzji. Byście wszyscy byli zarobienia.
On ma swoje zdanie, że jutro pompa a Ty masz swoje, że spadnie...wniosek? Ktoś z Was trafi.
Popisalismy, nic nie wnieslismy...ot...takie to pitolenie by pitolić.
Ktoś kto rusza tymi sznurkami wie co będzie dalej a my ...idźmy z trendem jak nie mamy innego wyjścia i przeczekajmy najgorsze jak na Elitarny Klub przystało..Pzdr.
Cieszmy się, że nasza Westa nie leży na półwyspie, bo spokojnie moglibyśmy zużyć akcje w WC. Znacjonalizowany przemysł pod rządami ruskich. Reszta czas pokaże, trzeba uśredniać i mam nadzieję, że dziś będzie ku temu okazja
Dnia 2014-03-17 o godz. 09:53 ~karlsmen napisał(a):
> aż głupio wyprzedzamy wszystkie ukraińskie spółki +13% :)
i
> obrót już ponad 100k
normalnie szok!!!
Spójrz na to inaczej...
Jak ukrainki rosły westa dostawała w dupę
Czas na zmianę.
pozdr
Posta umieściełem przed inwormacja, jaka pojawiła się w mediach o tym, że Rosja do 21 zawiesza działania. Miło, że kurs dzisiaj tak skoczył i to przy takim wolumenie. Mam nadziej, że jutro podkoczy jeszcze pare procent. Nikt z Was nawet nie spróbował cokolwiek zaproponowac ze swojej strony w kwesti poniedziałkowej wyceny.
Zobaczymy jaka będzie reakcja po jutrzejszym wystapieniu Dziadzi Putina.
Nie martwcie się dołek jeszcze będzie tutaj nie raz, nie dwa.
Ja tam ustawiłem na 20 z groszami i tego sie trzymam, inna prognoza mnie nie interesuje. Swędzenie lewej ręki od trzech tygodni tylko potwierdza moje przypuszczenia, no chyba, że jest to świerzb wewnętrznej strony dłoni..................
Dnia 2014-03-17 o godz. 21:36 ~burza napisał(a):
> na 20,50 czy 20,99 ??
fakt jest faktem, ze sytuacja zaczyna się uspokajać. ukraina pogodziła się ze stratą krymu i na tym się cała zabawa na razie zakończy.
a co będzie dalej to chyba sam putin tylko wie
Westa jak wszyscy wiemy jest ciężką przeprawą i jeszcze nie raz da nam w doopę, aczkolwiek można i na niej zarabiać. Nie jestem prorokiem ani nie posiadam kasy na możliwości regulowania kursem, przypuszczam tylko, że do września powinniśmy dojść w okolice 2 złociszy. Czy jest w tym źdźbło prawdy wie Putin i gruba kasa.