Ja nie mam ale ty jak widzę jestes specjalistą więc wytlumacz mi laskawie w ktorym momencie na tym wykresie jest wsparcie kiedy sie zaczyna kiedy konczy,bede zobowiązany.
wez sobie ksiazke i poczytaj" to jest odpowiedz speca od analizy technicznej?prosilem cie o wskazanie na wykresie gdzie jest wsparcie.I nie mo mi kur.... o ksiazkach bo lykam je od 15 lat pizdolizie,nie wiesz o czym mowisz to zamilcz albo porysuj wykresy w zeszycie
na wojnie nie ma kultury nie wiesz o czym mowisz to nie dyskutuj po prostu .Wszyscy widza minusy kiedy spada ,tacy specjalisci od psiej dupy jak ty ani wyceny ani pojecia 3 ksiazki o analizie t przeczytal i rzuca ogonem.Powiedz mi jaki jest koszt kapitalu w tej firmie moge poczytac a nie bzdury o wsparciu.zazwyczaj kiedy takie male hienki wrzeszcza o spadkch zaczynaja sie wzrosty.
Tak jak shodan dzisiaj:) Wystarczy mieć kilka wtop to się człowiek wyleczy grać pod prąd.
Kilka miesiecy temu wierzyłem w tą spółke, ale po wykresie widać że coś jest nie tak z tą spółką. Może Wojciechowski za dużo kasy zainwestował w panienki:)