Miło było, jednak to coraz bardziej pachnie bessą na szerokich rynkach. Żegnam się z Państwem i do kolejnej hossy! Wszystkiego dobrego, przede wszystkim mądrych decyzji!
to jest spółka jak Nicogames podać frajerom towar i zrywka wystarczy że 60 % podadzą towaru reszta może bankrutować trzeba było słuchać się psychiatry ja sam jestem frajer
Bez przesady od razu bessa, według mnie to jest obawa przed niedzielą i tym całym zamieszaniem z Krymem, miejmy nadzieję, że się to skończy tylko na straszeniu bo jak nie to będzie taka promocja o jakieś nam się nie śniło.. Ale całkiem nie wychodzę z giełdy, liczę, że jeszcze da sie zarobić.
Dopiero marzec przecież. Obyś się mylił
Miłego
Żegnam wszystkich, po 7 latach mam dość tej giełdy, już od dawna przymierzałem się do zejścia ze sceny, dziś jest ten dzień, chce żyć normalnie a nie jakimiś złudzeniami i marzeniami. Jeszcze raz dziękuje wszystkim, sprzedałem wszystko na rachunku mam zero. I czuję, że tojest początek normalnego życia a nie życie od poniedziałku do piątku z przerwą na wekend gdzie przeważało wkurwie.... że nie ma giełdy. CHCE NORMALNIE ZACZĄĆ ŻYĆ. Życzę wszystkim pomyślnych inwestycji
chyba więcej osób teraz odejdzie z giełdy. ja też planuję wszystko sprzedać, i poczekać kilka miesięcy. widzę podobieństwo do sytuacji z roku 2011, od maja zaczęło się wszystko walić. życze powodzenia w "nowym życiu" :)
mi bardziej to przypomina rok 2001 i coś ala WTC .
Każdy kto grał na giełdzie (i wyszedł na dobre) lub inwestuje w firmy - łączy ich jedna rzecz ,najważniejsze jest to ,że nie zajmują się już giełdą ,ale pracą,sportem,nauką , życiem i oboje robią teraz dobrą robotę .
bo Pan Rynek to człowiek psychicznie chory ,czy można przewidzieć co zrobi : jutro,za tydzień ,za miesiąc ,za rok- NIE !
Jestem w szoku!
Na dniach z duona wyszlo naprawde duzo osob ktore znam, dodatkowo ilosci akcji jakimi sypneli sa,,,, lekko mowiac nie male,,,, smutno mi bo niektorymi milo bylo o duonie porozmawiac, jedna osoba na duona mnie namowila!
Jedyny pozytyw jest taki, ze skoro TAKIE ilosci akcji poszly,,,,, a wiem ze poszly, a my nadal nie zlamalismy wsparcia ,,,,, zamykamy sie nad,,,, to jestem pewien jednego! Ktos te akcje w doslownym slowa tego znaczeniu WPIER$£}#LA na potege!
Jak uslyszalem ze wychodzi jeden z tu obecnych, wpadlem w poploch! I szczescie ze nie mialem dostepu do komputera bo tez pewnie sporo bym w panice puscil! bylem pewien ze wyladujemy na 1,2x dzis,,, a tu,,,, nie. Tylko to pozytywnego moge dzis powiedziec. ulica dzis nie zbierala! ulica dzis sypala i to mocno, a wsparcie nie peklo. Odkladam AT (mimo ze ladny mlot sie narysowal), licze sie z ryzykiem ze konflikt na ukrainie moze mocno namieszac, ale zostaje pod fundamenty! Nie oddalem ani jednej akcji, czy to blad? Czas pokaze, ale nie sadze bym zrobil zle.
Z drugiej strony, ci co wyszli plakac tez nie musza nawet jak jednak odbijemy,,,, bo okazji na rynku teraz TYLE ze od okazji glowa boli,,,, oby jedna z nich byl DUON
dziekujemy za cenne rady :) slaba wiec rozumie ze pan z krakowa tutaj przez przypadek, bo co za idiota interesowal by sie slaba firma ktora bedzie spadac? ;)
Zainwestowałem w akcje Duona w czwartek i piątek prawie 100k pln .
Uważam że bez względu co się będzie działo w polityce spółka pracuje , zarabia , ma nowe pomysły , dobry zarząd i jest ogarnięta wg mnie .
Nie sądzę że kurs będzie jeszcze spadał mocno .Na dołku zakup niemożliwy przecież .
W następnym tygodniu też zamierzam dokupić do 40k akcji .
Zamierzam na tej inwestycji zarobić w średnim terminie sporo.
SL ustawiam od 1,34 do 1,3 .Take profit ustawiam od 1,9 do 1,95
Pozdrawiam .
Odkopanie starego tematu w celu załapania się na akcje spłoszonych leszczy. Kurs odjeżdża, więc kto jeszcze chętny się załapać , ostatni gwizdek na kupienie biletu na pociąg na północ.