• Czas się pożegnać Autor: ~wig20 [83.23.42.*]
    Miło było, jednak to coraz bardziej pachnie bessą na szerokich rynkach. Żegnam się z Państwem i do kolejnej hossy! Wszystkiego dobrego, przede wszystkim mądrych decyzji!
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~Spekulant [89.73.205.*]
    Dnia 2014-03-14 o godz. 09:45 ~wig20 napisał(a):
    >Wszystkiego dobrego, przede wszystkim mądrych
    > decyzji!

To nie była mądra decyzja.
    Mądra, to kupowanie gdy krew się leje.
    Znowu popuściliście i znowu muszę odbierać od was przepocone strachem akcje ;)
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~wig20 [83.23.42.*]
    OK, kupuj. Ale to nie koniec wykrwawiania. Liczysz na podwójne dno [1.35]? OK, licz. Powodzenia.
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~wig20 [83.23.42.*]
    Wig20:
    http://www.attrader.pl/charts/s/41712/4CaqmL_PI0qhYRReLV2AWQ.png

Wig40:
    http://www.attrader.pl/charts/s/41712/2BV1XDfvtEGwTXZM5qOj-w.png

Wig80:
    http://www.attrader.pl/charts/s/41712/NHrWknyZMkO4RtrQysYrwQ.png
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    musze to napisac,,, z bolem serca wigu,,, ale licze ze sie pomyliles :-(
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    a mi coś mówi, że dzisiaj jeszcze delikatny plusik
  • Re: Czas się pożegnać Autor: blokowy [95.144.254.*]
    widzę akumulację papiera, zdecydowana przewaga kupujących
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~mobutu-sekoseko [31.1.147.*]
    to jest spółka jak Nicogames podać frajerom towar i zrywka wystarczy że 60 % podadzą towaru reszta może bankrutować trzeba było słuchać się psychiatry ja sam jestem frajer
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~zarobas [95.49.111.*]
    Bez przesady od razu bessa, według mnie to jest obawa przed niedzielą i tym całym zamieszaniem z Krymem, miejmy nadzieję, że się to skończy tylko na straszeniu bo jak nie to będzie taka promocja o jakieś nam się nie śniło.. Ale całkiem nie wychodzę z giełdy, liczę, że jeszcze da sie zarobić.
    Dopiero marzec przecież. Obyś się mylił
    Miłego
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~mero [83.9.21.*]
    cena na 2014-03-14 godz.17.1,46zł
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~ice40 [95.215.193.*]
    Żegnam wszystkich, po 7 latach mam dość tej giełdy, już od dawna przymierzałem się do zejścia ze sceny, dziś jest ten dzień, chce żyć normalnie a nie jakimiś złudzeniami i marzeniami. Jeszcze raz dziękuje wszystkim, sprzedałem wszystko na rachunku mam zero. I czuję, że tojest początek normalnego życia a nie życie od poniedziałku do piątku z przerwą na wekend gdzie przeważało wkurwie.... że nie ma giełdy. CHCE NORMALNIE ZACZĄĆ ŻYĆ. Życzę wszystkim pomyślnych inwestycji
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~pikas [62.182.145.*]
    chyba więcej osób teraz odejdzie z giełdy. ja też planuję wszystko sprzedać, i poczekać kilka miesięcy. widzę podobieństwo do sytuacji z roku 2011, od maja zaczęło się wszystko walić. życze powodzenia w "nowym życiu" :)
  • Re: Czas się pożegnać - ja to nazywam PROMOCJA ! Autor: ~bufecik [159.205.41.*]
    mi bardziej to przypomina rok 2001 i coś ala WTC .

Każdy kto grał na giełdzie (i wyszedł na dobre) lub inwestuje w firmy - łączy ich jedna rzecz ,najważniejsze jest to ,że nie zajmują się już giełdą ,ale pracą,sportem,nauką , życiem i oboje robią teraz dobrą robotę .

bo Pan Rynek to człowiek psychicznie chory ,czy można przewidzieć co zrobi : jutro,za tydzień ,za miesiąc ,za rok- NIE !
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    Jestem w szoku!
    Na dniach z duona wyszlo naprawde duzo osob ktore znam, dodatkowo ilosci akcji jakimi sypneli sa,,,, lekko mowiac nie male,,,, smutno mi bo niektorymi milo bylo o duonie porozmawiac, jedna osoba na duona mnie namowila!

Jedyny pozytyw jest taki, ze skoro TAKIE ilosci akcji poszly,,,,, a wiem ze poszly, a my nadal nie zlamalismy wsparcia ,,,,, zamykamy sie nad,,,, to jestem pewien jednego! Ktos te akcje w doslownym slowa tego znaczeniu WPIER$£}#LA na potege!

Jak uslyszalem ze wychodzi jeden z tu obecnych, wpadlem w poploch! I szczescie ze nie mialem dostepu do komputera bo tez pewnie sporo bym w panice puscil! bylem pewien ze wyladujemy na 1,2x dzis,,, a tu,,,, nie. Tylko to pozytywnego moge dzis powiedziec. ulica dzis nie zbierala! ulica dzis sypala i to mocno, a wsparcie nie peklo. Odkladam AT (mimo ze ladny mlot sie narysowal), licze sie z ryzykiem ze konflikt na ukrainie moze mocno namieszac, ale zostaje pod fundamenty! Nie oddalem ani jednej akcji, czy to blad? Czas pokaze, ale nie sadze bym zrobil zle.

Duon,,,, kur,,,, nie zawiedz mnie.
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    Z drugiej strony, ci co wyszli plakac tez nie musza nawet jak jednak odbijemy,,,, bo okazji na rynku teraz TYLE ze od okazji glowa boli,,,, oby jedna z nich byl DUON
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~Mesner [89.75.121.*]
    Trzymaj się twardo i nie pękaj. Ja również posiadam akcje i długo na nich zamierzam jeszcze pozostać!

Nie jesteś sam :))
  • Re: Czas się pożegnać Autor: pan-maciej_z_krakowa [89.161.21.*]
    duon to slaba firma, teraz przyszla bessa i ceny ostro spadna
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    dziekujemy za cenne rady :) slaba wiec rozumie ze pan z krakowa tutaj przez przypadek, bo co za idiota interesowal by sie slaba firma ktora bedzie spadac? ;)
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~kudak [31.1.191.*]
    psychiatra miał racje że prezes podawał akcje drobnicy jednak szapoba jest fachowiec z geby wyczytał ż e kłamie dyrekcja
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~gruby rycho [83.11.60.*]
    Zainwestowałem w akcje Duona w czwartek i piątek prawie 100k pln .
    Uważam że bez względu co się będzie działo w polityce spółka pracuje , zarabia , ma nowe pomysły , dobry zarząd i jest ogarnięta wg mnie .
    Nie sądzę że kurs będzie jeszcze spadał mocno .Na dołku zakup niemożliwy przecież .
    W następnym tygodniu też zamierzam dokupić do 40k akcji .
    Zamierzam na tej inwestycji zarobić w średnim terminie sporo.
    SL ustawiam od 1,34 do 1,3 .Take profit ustawiam od 1,9 do 1,95
    Pozdrawiam .
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~zbycho [31.61.140.*]
    no to dzisiaj sprzedałem pakieciuk
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~cyk [77.253.80.*]
    odkupimy niżej ,czekam na ruch Putinowców
  • Żegnamy odchodzacycj, a sami jedziemy dalej. Autor: ~Jachu [81.219.1.*]
    Odkopanie starego tematu w celu załapania się na akcje spłoszonych leszczy. Kurs odjeżdża, więc kto jeszcze chętny się załapać , ostatni gwizdek na kupienie biletu na pociąg na północ.
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~duduś [213.192.100.*]
    20% w tych czasach mi wystarcza wyszedłem wczoraj i reszta dziś , ustawię się parę oczek niżęj
  • Żegnamy odchodzących, a sami jedziemy dalej. Autor: ~Jachu [81.219.1.*]
    Jeżeli sytuacja globalna będzie sprzyjać to myślę, że wytrwali zyskają znacznie więcej.
  • Re: Czas się pożegnać Autor: ~o0o [195.175.64.*]
    ojjjjjj no nie wiem,,, zalezy ile to parę oczek dla ciebie ;)
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.