Jestem w szoku!
Na dniach z duona wyszlo naprawde duzo osob ktore znam, dodatkowo ilosci akcji jakimi sypneli sa,,,, lekko mowiac nie male,,,, smutno mi bo niektorymi milo bylo o duonie porozmawiac, jedna osoba na duona mnie namowila!
Jedyny pozytyw jest taki, ze skoro TAKIE ilosci akcji poszly,,,,, a wiem ze poszly, a my nadal nie zlamalismy wsparcia ,,,,, zamykamy sie nad,,,, to jestem pewien jednego! Ktos te akcje w doslownym slowa tego znaczeniu WPIER$£}#LA na potege!
Jak uslyszalem ze wychodzi jeden z tu obecnych, wpadlem w poploch! I szczescie ze nie mialem dostepu do komputera bo tez pewnie sporo bym w panice puscil! bylem pewien ze wyladujemy na 1,2x dzis,,, a tu,,,, nie. Tylko to pozytywnego moge dzis powiedziec. ulica dzis nie zbierala! ulica dzis sypala i to mocno, a wsparcie nie peklo. Odkladam AT (mimo ze ladny mlot sie narysowal), licze sie z ryzykiem ze konflikt na ukrainie moze mocno namieszac, ale zostaje pod fundamenty! Nie oddalem ani jednej akcji, czy to blad? Czas pokaze, ale nie sadze bym zrobil zle.
Duon,,,, kur,,,, nie zawiedz mnie.