• Emisja..... Autor: ~Desperados [178.182.157.*]
    Wyrazy współczucia dla obecnych posiadaczy waloru ....
  • ol. Autor: ~ol [78.154.91.*]
    Dnia 2014-03-13 o godz. 17:23 ~Desperados napisał(a):
    > Wyrazy współczucia dla obecnych posiadaczy waloru ....
    ol
  • Re: Emisja..... Autor: ~Kuba [93.181.132.*]
    Myślisz, że moge zapalić swieczke ?
    Istotna będzie cena emisji oraz faktem jest, że informacja została podana do wiadomości przed zakończeniem sesji, a więc może być już w cenie bo rynek jakoś specjalnie nie zareagował.
  • Re: Emisja..... Autor: ~pplk [89.66.253.*]
    To zależy od funduszy. Jeżeli ktorys nie będzie chciał brac udziału w emisji.
  • Re: Emisja..... Autor: ~weteran [78.28.56.*]
    Istotna jest cena emisyjna i bardzo dobrze że jest z PP
    No i mamy odpowiedź. 3.45 za akcje .... Szczerze, to nie jest to coś, co chciałbym usłyszeć.
  • Re: Emisja..... Autor: ~Desperados [83.26.183.*]
    Mega rozwodnienie więc raczej cena nie wzrośnie a biorąc pod uwagę obecny sentyment do spółki jak i tego co się dzieje aktualnie na rynku nie zdziwię się jak jutro otworzy się "dwójką" z przodu. Może nie, zobaczymy. Ja postoję z boku i będę z ciekawością obserwował. Sam do niedawna miałem akcje, sprzedałem z obawy przed tym właśnie scenariuszem.
    Powodzenia.
  • Re: Emisja..... Autor: ~Miki [95.40.230.*]
    Wygląda na to że Janusz sobie wszystkie te akcje kupi a następnie zrobi wezwanie bo przekroczy 66%. Nie chce mi się liczyć ale jak kupi tylko swoje i tylko on to pewnie już będzie miał z 80%. Ciekawe jaka mu wyjdzie średnia do wezwania. Może to jest scenariusz dla tej perełki, tanie wyprowadzenie z GPW.
[x]
JWCONSTR -0,48% 4,16 2021-05-20 16:16:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.