• ładnie idzie pod wyniki Autor: ~jojo [188.122.6.*]
    dalej
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    malym wolumenem uwalaja kurs....jakis gamon pewnie chce wyjsc na sile a ze arkusz dziurawy to mamy co mamy
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~jojo [188.122.6.*]
    cieszy mnie taki obrót sprawy przed wynikami
    ja niestety nie mam juz kasy zeby dobrac po taniosci
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~upsy [188.33.154.*]
    no trudno żeby ktoś wychodził przy takiej spółce na dużych obrotach jednego dnia ;) musilaby chyba od razu na 1zł zejsc. a tak w kilka tygodni przeszło grubo ponad 5% akcji, a w ok 2 miesiące blisko 15%.
    podprowadza w górę puszcza, w górę - puszcza, w górę -puszcza itd. ewidentne wychodzenie. moze niepokoic to, że jesli nawet mialby zamiar wyjsc a wierzylby w spolke to zrobilby to podczas rzekomych super wynikach i swietnej przyszlosci: bo przeciez rzekomo wtedy mialby być wieksze obroty, wyzszy kurs itd. cos tu nie gra :|
    a ty piszesz z wielu nickow zmieniajac IP...tak tak wiemy ze ktos wychodzi juz od chyba pol roku.......juz niebawem znikniesz forum albo bedziesz pisal z innego nicka bo to potrafisz
    wypraszam sobie, dopiero co od ok. tyg. zaczynam się wgryzać w spółke i analizować czy warto wchodzić. ledwo co podzielilem sie jedna z obserwacji i juz jakis hejter sie znalazł. O zgrozo, jesli takie czuby w akcjonariacie są to przyszlosci tu nie bedzie.
    Dnia 2014-03-12 o godz. 11:14 ~upsy napisał(a):
    > wypraszam sobie, dopiero co od ok. tyg. zaczynam się
    > wgryzać w spółke i analizować czy warto wchodzić. ledwo co
    > podzielilem sie jedna z obserwacji i juz jakis hejter sie
    > znalazł. O zgrozo, jesli takie czuby w akcjonariacie są to
    > przyszlosci tu nie bedzie.

nie chce mi sie szukac wpisów z twoim IP...nie wazne.......do zobaczenia po wynikach przy kursie bliskim 5 zeta
    a może to ty własnie upychasz akcje innym i rozpisujesz sie ze bedzie 5, zeby brali od Ciebie wyżej? cwaniak, cwaniak. nieładnie. ja wiesz, ze tyle ma byc to nie stękaj tyle tylko czekaj sobie na swoje. A tak jestes bardzo podejrzany i źle twoja szczerośc wypada.
    jak chesz sie wybileić jakos w oczach obecnych akcjonariuszy i byc moze przyszlych to napisz ile ci jeszcze tego zostalo do wywalenia, wtedy bedzie wiadomo na jakim mniej wiecej poziomie sie zasadzić.

nie jestem taki glupi zeby wywalac akcje po takich cenach.
    upsy ma racje ktoś wychodzi z papiera od dawna.
    zawsze ktos wychodzi i zawsze ktos wchodzi. Normalna regula gieldy.
    no. ktoś grubszy w sensie.
    przyznać się, kto sypnął ponad 10k papieru?
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~ciekawy [194.138.39.*]
    Dziendobry panstwu,

chcialem napisac tylko ze macie tutaj naganiaczy i to duze grono, zalecam ostroznosc w kupowaniu papieru.
    Co zrobicie to juz wasza sprawa :)
    Ale napewno zaraz mnie tu zwyzywacie :)
    3,50zl -> to wasz kierunek na poczatek.

Pozdrawiam
    co kolega ma na myśli dokładnie?
    To że niektórzy forumowicze (przez niektórych innych forumowiczów jak mozna doczytać nazwywani tow. wzajemnej adoracji czy onanistami) chcociazby z ostatnich postów, np. Kubuś, Tomuś to robili wszystkich specjalnie w bambuko często naganiając do kupowania? A w rzeczywistości chodziło im tylko o własny interes, korzyści i oddawanie akcji,?
    jak patrze teraz na wykres był momnet, że kurs był powyżej 4,6...co mają powiedzeic osoby które kupowały wtedy... :/
    w takim razie mają trochę na sumieniu ludzi :/
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~do ciekawy [82.177.83.*]
    na MIT tą sama spiewkę piszesz tylko tam podajesz poziom 0,44

koledzy sprawdzcie sobie, zobaczycie tego gamonia tam
    a niech sobie pisze co chce...wyniki napewno beda ok i pozniej ogloszenie strategii. A ci co dzis sprzedaja to niech sprzedaja
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Tylko nerwy zszarpane przez jakiegoś Człowieka-Biegunkę, co to swój potężny pakiet dzisiaj sprzedał, a że płynność słaba to -7% w plecy. Ech ynwestory...
    Oj bedzie placz bedzie placz zobaczycie.
    Target podalem, widze, ze niektorzy nawet za mna po forach juz chodza i nie moga zniesc ze prawde pisze.
    Tak bywa, widac nie lubicie jak wam sie prawdziwe poziomy cenowe podaje.
    Wolicie bajeczki naganiaczy.
    No to pozdrawiam i zycze udanej inwestycji.

PS. "do ciekawy" pieknie za mna latasz po forach, chyba coraz wieksze straty masz :)
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    rozumie ze ty dzis sprzedajesz po takich cenach ? plynnosc slaba wiec i buja kursem. A paru sprzedajacym dzis gratuluje glupoty.
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~akcjonariusz [164.126.81.*]
    Koledzy akcjonariusze, należy się Wam opr... nie ukrywam zawiodłem się. Widząc co się dzieje z kursem chyba wypada go bronić i walczyć o swoje, szczegolnie ze bylismy jak każdy wie przy bardzo ważnym progu!!!! to nie jest duża spolka wiec mali tez moga sie włączyć się w obronę!!! Bo na największego nie ma co liczyć bo jemu "na rękę", że taniej sobie potem dokupi skoro już tak zapowiedział. My też po coś jesteśmy.
    Ja wiem, że na jakiegoś dużego zmotywowanego co to chce wyjść cięzko sie przeciwstawić, ale gdyby każdy chociaz z kieszeni wyjął 2-3 tys pln, albo ile kto może to sytuacja mogłaby być do opanowania. A tak... zostaliśmy z palcem w nocniku!!!!!!
    Pękło najważniejsze wsparcie od już dawna i co gorsza zamknęlismy się grubo poniżej 3,80 bez żadnej walki!!!! Nie musze chyba uświadamiać, że teraz droga do 3 stoi otworem jeśli nie pojawi się nagle naprawdę duża gotówka.
    psia mać. na własne życzenie, naprawdę Wam nie zależy??? pisać to piszecie non stop, różne wypociny, zamiast realne kroki czynić, kiedy naprawde należy się bronić.
    ...teraz to naprawdę możemy mówić otwarcie o biegunkach ://

nie panikuj i nie patrz tak na AT bo przy takiej malej plynnosci AT mozesz sobie analizowac ale po co? a poki co mamy info ze wyniki juz 20 a nie 21. Bedzie dobrze a slabi niech wychodza z akcji jak chca. Jeszcze tydzien trzeba cierpliwie poczekac a moze juz od poniedzialku zacznie sie jazda pod wyniki i strategie.
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~Alek [46.113.124.*]
    nie wiem jak reszta forumowiczów, ale ja posypuję głowę popiołem, nie było mnie wczoraj w kraju i giełdy sie nie tykałem. co i tak mnie nie usprawiediliwa. zawsze przy wlasnej spolce powinno sie byc w gotowosci.
    wieczorem zrobilem szybki wglad i doznalem szoku, sytuacja wymknela sie spod kontroli i teraz wszyscy mamy problem.
    oby klejne wsparcie chociaz wytrzymalo. bo i jak to nie wytrzyma to wtedy kolejne juz jest niziutko...
    czuj czuj czuwaj!
    ciągle nie kumam o jakim wsparciu gadacie, uświadomcie mnie. z kresek wychodzi wsparcie na 3,68- 3,70 więc z tego co widze to jest (na razie) obronione.
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~Martin [31.182.179.*]
    Fakt, że trudno zachować zimną krew. Na stronce pojawił się za to, nowy premierowy telefonik cube. Czy ktoś miał przyjemność testowania tego modelu ?
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~JZ [178.181.201.*]
    rzeź niewiniątek
    zasadniczo bylem spokojny ale teraz troche gałąź kurcha :/
    jedyne co pociesza to ze drzewo niewysokie, ale marne to pocieszenie
    ja tam dalej jestem spokojny i czekam na wyniki i strategie. Widac ze mamy paru posranych ktorzy boja sie wlasnego cienia
    no puściło ładnie. teraz mamy kreske na 3,4.
    I co dalej sie bedziecie ze mna klocic dzieci drogie? :)
    Dalej bedziecie mnie wyzywac od naganiaczy i klamcow? :)

3,5zl pieknie peka :)

Pozdrawiam
    ciekawy
    no jak sam wywalasz po takich cenach to wiadomo ze chcesz zeby tyle bylo
  • Re: ładnie idzie pod wyniki Autor: ~upsy [188.33.26.*]
    a może to jest tak jak kiedys ktoś pisał i został standardowo wysmiany i ublizano mu (domena większosci forum, tego w szczegolnosci), ze skoro głowny akcjonariusz zapowiedzal ze bedzie skupował i zbieral akcje to chce to zrobic na niskich poziomach z oczywistych względów?

oby nie bo wtedy pytanie co jest dla niego nisko, czy 3, czy 2, czy 1... :/

na razie dostaje zrowo bo dupsku :/
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.212.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    kompletnie nielogiczne to co napisales!!!!!!!!!!!!!!! prezes ma mnostwo akcji ktore przez taki ruch traca na wartosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    no ale dla właściciela spolki dopoki nie zamierza jej sprzedawac "chwilowa" wartośc kapitalizacji nie jest chyba az tak wazna, w szczegolnosci ze wrecz oglasza chec dokupywania akcji. Za taka sama kwotę jak kurs bedzei 2 razy nizej bedzie mogl kupić 2 razy wiecej akcji... dopiero jak zakonczy zakupy kurs pojdzie wysoko.

.... no ale moze to nielogiczne ;-) lepiej dla nas zeby nielogiczne , bo na razie dupsko szczypie
    nielogiczne z punktu widzenia posiadanych juz akcji...a niby kto ma mu robic przysluge zeby uwalac kurs? kurs jest uwalany przez pare osob z biegunka ktore widza czerwien na rynkach i wywalaja na stracie. I tyle w temacie.
    wybacz, ale nei moge sie zgodzić.
    jakie dla niego moze miec znaczeni to czy jego własne właścicielskie akcje przez jakiś czas będa mniej warte kiedy na razie nei zamierza ich sprzedawać tylko dokupywać??? żadne. to by mialo znaczenie gdyby szukal kupca, a akcje by spadaly. no ale gdyby tak bylo to z kolei nie dopuscilby do spakdu akcji. a tak wlasnie jest mu to na rękę.

sam jest sternikiem w tym okręcie i tylko od niego zalezy kiedy kurs zacznie rosnać. jak dokupi zakładana w planie ilość to potem dopiero bedzie kupował do góry i tez tylko kwestia jego samego do jakiego pozomu bedzie chcial dojść (w zalezoosci czy bedzie wtedy rozpatrywal np. sprzedaz). Takze to ze kilka miesięcy/rok zejdzie nawet do wartosci nominalnej to mu tylko na rękę, w każdej chwili moze odwrocic sytuacje.

dla nas z kolei jest ot cholernie nieciekawe bo kisimy te akcje (przynajmiej ja) od jakiegoś czasu i nawet jak urośnie to w czasie rozkladając juz to nie jest taki super biznes. No chyba ze rzeczywiscie wszyscy sie rzucom od poniedzialku i nagle bedzie 5 zl to wtedy jeszcze cos z tego bedzie.
    uwazam ze kurs uwalili ludzie z biegunka!!!!! a ze arkusz dziurawy to latwo idzie w dół. Mam nadzieje ze za tydzien bedzie szło równierz latwo w gore i bedzie kurs odrabial straty.
    I co ptaszki kochane? :)
    3,50zl peklo dziekuje za uwage :)

Ehhh niedowiarki, dalej badzcie zaslepieni swoimi guru naganiaczami a napewno fortune nie zarobicie a stracicie.

Do niezobaczenia
    ciekawy
    juz pisalem....pewnie wywalies swoje " mnostwo" akcji po takich cenach i teraz zgrywasz guru.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.