Chłopaki czytałam o warunkach przejścia na GPW o tu:
http://www.sii.org.pl/6871/edukacja-i-analizy/pigula-nowych-rynkow/przejscia-spolek-z-rynku-newconnect-na-glowny-parkiet-gpw-indeks-nclead.html i insajderach kupujących po 50 gr, myślę, że warto mieć z pare tysięcy na wszelki wypadek zaraz wystawię zlecenie kupna. Miłego dnia chłopaki :)
Dnia 2014-03-10 o godz. 18:28 ~murarz napisał(a):
> Widać, że trzymają kurs zmrożony. Pewnie chcą zabrać małym
> inwestorom.
>zbiera i ładuje do wora będzie jazda HEJ!!!
A kupiłem po 31, kupiłbym sobie tak do 40k ale niestety kurs uciekł, a ja musze sprzedac inne papiery a mi nie bardzo chce realizowac zlecenia i to na głownym, najwyzej kupie 2-3 grosze wyzej, chciałem po 35 a tu i tak niespodzianka.
Na chwile obecna nie wchodze w te społy obroty zdecydowanie za małe, a i na pierwsze zyski bedzie trzeba poczekac, może za rok. Tak czy inaczej dzieki za typy, narazie pozostaje na kopie
Im dłużej obserwuję co się dzieje na tym papierze, dochodzę do wniosku, że tutaj niema ani spekuły ani grubego gracza, a jedynie sfrustrowani kursem mali gracze.
Ci co liczą, że kurs odbije do 0,50 lub wyżej okłamują się, Ci co to zrozumieli wywalają papier po 0,30 - choć jak pokazała dzisiejsza sesja niema już komu tego zbierać, więc za chwilę na liczniku pojawi się 0,25.
Giełdą rządzą emocje graczy, a tutaj są tylko emocje negatywne ... i w najbliższej przyszłości pewnie to się nie zmieni.
Nachapałem (i to sporo) wcześniej przy kursie 0,39, a teraz chciałbym wyjść z tego bagna bez straty.
Jak widzę jak ktoś broni kursu 0,3 zł to mnie szlak trafia. Doprowadziło to do tego, że nikt nie chce się w to pchać bo kurs i tak będzie stał w miejscu. Każdy czeka na jakiś ruch, a tutaj może być tylko jeden ruch w dół na 0,25.
Dnia 2014-03-19 o godz. 09:50 ~CBA napisał(a):
> Nachapałem (i to sporo) wcześniej przy kursie 0,39, a teraz
> chciałbym wyjść z tego bagna bez straty.
Jak widzę jak
> ktoś broni kursu 0,3 zł to mnie szlak trafia. Doprowadziło
> to do tego, że nikt nie chce się w to pchać bo kurs i tak
> będzie stał w miejscu. Każdy czeka na jakiś ruch, a tutaj
> może być tylko jeden ruch w dół na 0,25.
> gdzie się ustawiłeś że naganiasz ?????
Ludzie giełda to nie koncert życzeń. Ja dzis chwyciłem jestem zadowolony i czekam. a 0,25 obawiam sie ze nie doczekasz. Pozatym twoja nielogiczność jest smieszna, masz po 39 nie chcesz starty, ale chciałbys zeby spadło buehehe