• Przykro mi Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Zastanawiam się, czy na blogu nie przedstawić analizy technicznej tej spółki, ale nie wiem, czy Szybki się nie pogniewa.

CK
  • Re: Przykro mi Autor: ~Endriu [5.39.84.*]
    a kogo ten caly szybki obchodzi co to guru jakis , zrób pan tą analize i podaj linka chętnie poczytam
  • Re: Przykro mi Autor: ~xx [82.177.83.*]
    tez chętnie poczytam
  • Re: Przykro mi Autor: ~vv [88.220.105.*]
    przestańcie. tylko nie analizy tego naganiacza.
    mało ludzi wpier....ł, a później sie śmiał, że na takich leszczach zarabia.
  • Re: Przykro mi Autor: ~tropiciel trolli [87.205.44.*]
    Zrób sobie,na swoim blogu,własną analizę dla siebie...kogo to obchodzi?
  • Re: Przykro mi Autor: ~Witek [79.186.143.*]
    chodzik się nie podmywa
  • Re: Przykro mi Autor: ~sadfsdg [89.25.186.*]
    miejmy nadzieje ze z analizy ci wyjdzie ze bedzie spadało, wtedy na pewno wzrośnie. A jak z analizy wyjdzie ze bedzie rosło to zaraz to sprzedaje. Twoje prognozy są zawsze na odwrót
  • Re: Przykro mi Autor: ~doktor G [89.191.162.*]
    Potwierdzam, trzeba robic odwrotnie. Na sfinksie wieszczy mocne wzrosty jak kupi i wtedy leci papier na pysk
  • Re: Przykro mi Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Oj ludzie ludziska, pojęcia nie macie z czym macie do czynienia.
    Od grudnia zeszłego roku cały czas piszę o fali Elliotta ,,C,, podstawowej. No kto z was wie co to w ogóle jest ?
    Ta bessa, to nie pies, nie wydra i nie mały niedźwiadek. Ta bessa koryguje ponad dwudziestoletni okres Hossy na naszym rynku. To nie ważne, czy macie PGNIG, MIT, KGHM czy jakakolwiek inną spółkę. Tu nie ma przebacz. Wszyscy posiadacze akcji zostaną bez kasy, bez mydła a ze strachu osiwieją. Co do moich prognoz na Sfinksie i Trakcji a także na MIT, to wszystkie się sprawdziły, trzeba tylko było poczekać aż rynek w swoim rytmie zrobi to co napisałem a nie od razu na drugi dzień spodziewać się wzrostów albo spadków.
    A co do MIT, to WSZYSTKO (napisałem ten wyraz wersalikami abyście go nie przegapili),
    powtarzam WSZYSTKO się sprawdziło i to dokładnie pod cyrkiel ! Kto powie, że tak nie było, to zwyczajnie kłamie, i niech się cofnie do moich wcześniejszych wpisów. Nie znajdzie ani jednego, który polecałby tą spółkę do kupna, a wpisów było zapewne kilkanaście. Więc kłamczuchy i kłamczuszki, niech się opamiętają i piszą prawdę a nie głupoty wyssane z palca. Niejaki Szybki zachwalał do kupowania, a ja od pierwszego wpisu jaki u was zrobiłem ,pisałem jedynie o dystrybucji i spadkach. Ale co tam, ale kto tam widzi z was dystrybucje. Nie macie bladego pojęcia w co wdepneliście.

Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    A car Putin, to się przestraszy nastroszonych piórek Unii ,weźmie swoje zabawki i wycofa żołnierzyków. Śmiechu warte, śmiać się nie chce.
  • Re: Przykro mi Autor: ~Andrzej [77.113.51.*]
    Jeśli dojdzie do jakiejs wojny to tylko na krymie choc w to wątpie bo chyba każdy sie zgodzi ze mną że wojna jest zła i doprowadzi gospodarki do ruiny nie tylko unijne ale i rosyjską.Moim zdaniem Krym stanie sie niezaleznym panstwem wraz z własnym prezydentem i premierem i bedzie oczywiscie prorosyjski bo tego chce większosc.
  • Re: Przykro mi Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    "A car Putin, to się przestraszy nastroszonych piórek Unii ,weźmie swoje zabawki i wycofa żołnierzyków. Śmiechu warte, śmiać się nie chce"

Na AT może się znasz, ale na polityce nic a nic. Nie kumasz o co biega. Nie doceniasz Rosji.
    Dam przykłady tylko z dzisiejszej prasy:

http://www.gazeta.ie/art/17604.html

Ne będzie interwencji zbrojnej. W Europie najwięcej do powiedzenia mają Niemcy!!! !Dalej idąc 2/3 Niemców uważa, że nawet sankcje są niepotrzebne:

http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/sankcje;przeciwko;rosji;wiekszosc;niemcow;przeciwna,76,0,1494860.html

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1074280,Konflikt-na-Krymie-Wzroslo-poparcie-dla-Putina

72% Rosjan popiera politykę Putina.

A wiesz co zrobi Rosja, jak Niemcy Europa będzię podskakiwać? Na początek zakręci kurek na parę godzin w celu "modernizacji linii przesyłowych". Na Krymie jest jedna z najwiekszych baz floty wojennej Rosji, nie wspomnę o bogactwach naturalnych jak gaz, czy ropa.

Nie doceniasz Rosji. Europa niestety uzależniła się od Rosji i to ona, Rosja dyktuje dziś warunki. W poniedziałek wojska rosyjskie wkraczają do Krymu, a Ukraina nawet nie piśnie, bo z czym? Gwardią Narodową? Tworzoną z cywili? Przeciwko weteranom z Czeczenii?
    A wiesz dlaczego Ukraina chce powołać Gwardię, bo wojsko jest w rozpadzie i nie wiadomo komu by służyło. Pat
    P.S.
    Wiesz, jak sie łatwo doprowadza się do dymisji ministrów w innych Państwach. Wystarczy mały sabotaż. Dwa dziki chore (w Rosji liczba zachorowań to ponad 500!) i nie ma eksportu wieprzowiny na pół roku.
    Trochę racji w tym jest, ale gorsza jest duma i ambicje pier......ego putina.
  • Re: Przykro mi Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    Przeczytaj to, nic dodać nic ująć:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/handelsblatt-krym-nalezy-do-rosji-tak-jak-vermont-do-usa/6l98b

Tylko nasi politycy brną w zaparte, a Kosowo uznali bez mrugnięcia oka. A jakie mogą być efekty:

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1074156,Protesty-rolnikow-na-Mazowszu-Kolejne-drogi-zostana-zablokowane
    pisałeś żeby nie kupować bo miało rosnąć i tak było, ale Putin wjechał do UA i pierdyknęło. nie tylko tutaj zresztą, więc nie chrzań łosiu. teraz jeszce napisz, że urośnie, a za rok czy dwa znów się odezwij "a nie mówiłem ...".

a poza tym miałeś skończyć aktywność na forum bankiera.
    spadaj na ten swój blog.
  • Re: Przykro mi Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Już spadam, ale od czasu do czasu wdepnę aby takich jak ty nieco podenerwować.
    Niech no tylko spadnie ze dwadzieścia procent to będziesz śpiewać falsetem i pisać od prawa do lewa, tak ci się od tego w łepetynie pomiesza.

CK
  • Re: Przykro mi Autor: ~vv [217.153.216.*]
    Pomieszane w łepetynie to masz ty i rozpisujesz się od prawa do lewa, ale najgorsze że szuja z ciebie.
    A jak spadnie to trudno, kiedyś odrobi. Za pożyczone nie gram, więc mnie nie boli.
    Poza tym mi się nie spieszy, a przynajmniej w przypadku MIT-ka mogę pokisić.

• Re: Przykro mi Autor: ~panaceum [94.23.200.*]
    tylko frajernia teraz sprzedaje ze stratą jak spadnie to odrobi kwestia czasu tutaj sie zgadzam i trzymam dalej niech nawet 10 groszy jeszcze spadnie
  • Re: Przykro mi Autor: ~esy [93.105.89.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_pozegnanie,14220613.html

nie podszywaj się chodzik pożegnał się z forum
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.