Oj ludzie ludziska, pojęcia nie macie z czym macie do czynienia.
Od grudnia zeszłego roku cały czas piszę o fali Elliotta ,,C,, podstawowej. No kto z was wie co to w ogóle jest ?
Ta bessa, to nie pies, nie wydra i nie mały niedźwiadek. Ta bessa koryguje ponad dwudziestoletni okres Hossy na naszym rynku. To nie ważne, czy macie PGNIG, MIT, KGHM czy jakakolwiek inną spółkę. Tu nie ma przebacz. Wszyscy posiadacze akcji zostaną bez kasy, bez mydła a ze strachu osiwieją. Co do moich prognoz na Sfinksie i Trakcji a także na MIT, to wszystkie się sprawdziły, trzeba tylko było poczekać aż rynek w swoim rytmie zrobi to co napisałem a nie od razu na drugi dzień spodziewać się wzrostów albo spadków.
A co do MIT, to WSZYSTKO (napisałem ten wyraz wersalikami abyście go nie przegapili),
powtarzam WSZYSTKO się sprawdziło i to dokładnie pod cyrkiel ! Kto powie, że tak nie było, to zwyczajnie kłamie, i niech się cofnie do moich wcześniejszych wpisów. Nie znajdzie ani jednego, który polecałby tą spółkę do kupna, a wpisów było zapewne kilkanaście. Więc kłamczuchy i kłamczuszki, niech się opamiętają i piszą prawdę a nie głupoty wyssane z palca. Niejaki Szybki zachwalał do kupowania, a ja od pierwszego wpisu jaki u was zrobiłem ,pisałem jedynie o dystrybucji i spadkach. Ale co tam, ale kto tam widzi z was dystrybucje. Nie macie bladego pojęcia w co wdepneliście.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
A car Putin, to się przestraszy nastroszonych piórek Unii ,weźmie swoje zabawki i wycofa żołnierzyków. Śmiechu warte, śmiać się nie chce.