Wyczytalem dzisiaj informacje,że wezwanie po 7,08 nie należało do udanych...
Czego sie spodziewacie po kursie przy tak marnym odzewie akcjonariuszy?
Analogiczna sytuacja byla na Ropczycach, jednak tam nikt sie nie zglosil do sprzedaży a kurs w nie długim czasie w zasadzie poszybował prawie 100% do góry....czy tu podobny scenariusz jest możliwy? Nie mówie od razu na 14 ale może 10-11 jest realne?
Wyniki przejrzyj i przeanalizuj !!! Bylem tu, ale wyszedłem. Siedzi" Pionier" ,wprawdzie w konflikcie z Mzykami,ale fundusze to jedna banda i graja na spadki i przeciw drobnicy ::)) Pionier będzie lojalny i kursu nie pociągnie.. Ropczyce wg mnie są lepsze ,przynajmniej dywidenda będzie i ryzyko mniejsze.
bzdury, bzdety ... tu niebawem czeka nas spore wybicie tak zaniżony kurs nie może trwac wiecznie, nawet jesli wyniki nie będą rewelacyjne kurs musi odbić przynajmniej na 8-9 zł
FF na Yawalu jest obecnie rzędu pojedyńczych % . Ale ta resztka niezaparkowana w żadnej " stajni " jest bardzo cenna dla giełdowego istnienia Yawalu.Ponownie jestem akcjonariuszem , ale nie w tej skali co poprzednio.
Timofej ma racje - analizowac trzeba wyniki, przyjrzyj sobie przepływy z działalności operacyjnej inwestycyjnej i finansowej na Ropczycach - układ maja wymarzony i wzorcowy - co innego na yawalu tu jest juz gorzej jednak chyba wliczone to jest w cene.
Na yawalu mozliwe chyba wieksze wybicie, jak mowilem trzeba obserwowac co sie bedzie dzialo i reagowac - Wyniki roczne pokażą czy warto w to wejsc.
Co do Ropczyc to osobiscie spodziewam sie od jutra zjazdu az do 18.03 - ale moge sie mylic.