• duon wyniki niedługo Autor: ~kt [213.199.193.*]
    trzeba przyznać, że jak na niecały tydzień przed wynikami to duon zachowuje się wyjątkowo mizernie, może tym razem będzie na odwrót i wzrosty będą po wynikach, a może jest nie tak jak miało być i czeka nas konkretniejszy zjazd? zobaczymy w środę
  • niedługo ostro i boleśnie Autor: ~wig20 [83.23.41.*]
    ... a dlaczego by nie zjechać na 0.80 zł?

http://www.attrader.pl/charts/s/41704/qrmV3UI0wUGK5qId5ViFtQ.png
  • Re: niedługo ostro i boleśnie Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    cos mizernie to wszystko wyglada trzeba przyznac

80gr to moze nie, ale 1zl to i owszem, wszystko zalezy od wynikow.

PGNiG tragiczne mialo, a brazna ta same, ale tam to niby troche inna bajka,,,

trzeba przyznac ze na krotki termin duon zaczyna mnie martwic
  • Re: niedługo ostro i boleśnie Autor: ~zarobas [95.49.66.*]
    Zaczynacie naganiać na spadki?? hehe. To chyba dobrze świadczy, a tak poważnie to chyba ostro przesadzacie, bardziej niż złych wyników obawiam się tego zamieszania. Okolice 1,37zł są silnym wsparciem, jak wyznaczamy granice, uważam, że z powodu wyników nawet tego nie dotkniemy, co innego jak od prowokacji przejdą do czynów to może być różnie, ale to już od narysowanych kresek nie będzie zależało.
    Pozdrawiam
    no ja tez bardziej sie boje sytuacji z rosja,,,,, wiekszosc spolek po poniedzialku we storek srode odzyskaly poniedzialkowe straty nawet z nawiazka, a duon ? jakos nie :-P

nie widac popytu na akcje w ogole

to mnie martwi

licze jadnak na dobre wyniki,,,, chociaz na PGNiG tez liczyli na b dobry zysk a dostali b dobra stratę :-/
  • Re: niedługo ostro i boleśnie Autor: ~kt [213.199.193.*]
    dzisiaj znowu nieźle ktoś sypie, pakiety pkc rzuca
  • Re: niedługo ostro i boleśnie Autor: ~john [178.37.158.*]
    Albo zniżka przed wybiciem :)
  • Re: niedługo ostro i boleśnie Autor: ~rock4 [31.61.138.*]
    Weź pod uwagę, że:
    1. DUON to nie tylko gaz ale również i energia elektryczna, gdzie w 2013 roku pozyskali całkiem spore grono odbiorców co zapewne podniesie wyniki roczne.
    2. W 2013 roku blisko 500 firm zmieniło sprzedawcę gazu (odpływ z PGNiG). 95% tych firm podpisało umowy właśnie z DUON. Biorąc pod uwagę, że opłacalność zmiany sprzedawcy była dla firm, które posiadają taryfę W5 i wyższą, wpłynie to znacznie ma wynik końcowy w raporcie rocznym.
    Pozdrawiam
    nie liczyl bym na zyski za prad bo promocje byly takei ze do konca 2013 sprzedawali na takich warunkach ze w najlepszym wychodza na 0, dopiero 2014 zaczna zarabiac na klientahc pozyskanych w 2013
  • analiza - PARODIA ! Autor: ~Artur [81.15.149.*]
    Ten wykres trudno nawet nazwać analizą !

bardziej nieudolna grą na spadki, aby tanio dokupić przed wynikami
  • Re: analiza - PARODIA ! Autor: Rotterdam [84.39.175.*]
    Co za bzdura z tą grą na spadki. Jak ktoś chciał dokupić to po poniedziałku ma pełne wory.
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~Amator [94.124.6.*]
    po wynikach pgnig chyba wdarła się mała panika ... żeby tylko nie było jakiegoś tsunami
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~kt [213.199.193.*]
    taka gra na spadki, że ho ho, dramat, wywalają, a nie gra na spadki, właśnie poszło ponad 50k PKCem
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~pikas [62.182.145.*]
    a miało być tak pięknie... dokupiłem troszkę, zobaczymy jak się dzień skończy
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~janek [212.160.75.*]
    Dlaczego siejecie zamęt z tym PGNiG.Poczytajcie wypowiedzi prezesa, wykonanie prognoz za 2013r i dopiero zrozumiecie czym jest Duon
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~franek [178.37.158.*]
    najgorsze jest to, że wszystkie spółki surowcowe są teraz w kryzysie i moim zdaniem żadne wyniki nie zaspokoją sprawy dopóki sprawa z Rosją się nie ustabilizuje...niestety....
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    dokladnie! tu nei chodzi o nic innego jak o sytuacje na rynku

wszyscy sraja przed sytuacja na Krymie, a tam sie dopiero zaaczyna! Putin Krymu nie odda, jesli zaczna sie ukraincy z Krymu rzucac i dojdzie do starc, bedzie mega jazdan na GPW i my polecimy na morde tez
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~miro [37.30.200.*]
    a ja myśle że tu będzie wystrzał i to solidny pozdr..
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~zarobas [95.49.66.*]
    Oby tylko tego wystrzału na Krymie nie usłyszeli, bo wtedy się zacznie i Putin wtedy powie ze to wszystko przez nas. Taki żart.
    Też mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone.
    Pozdrawiam
    To jest taka jakby intuicja, że coś nie gra jak należy...Przecież już powinny wzrosty lecieć, za niecały tydzień wyniki, a tutaj wrażenie, jakby ludzie spuszczali akcje pomimo...Giełda to bardzo delikatna sprawa. Ja się wycofałem przy poziomie 1,6 z niezłym zyskiem. Chciałem to przeciągnąć do wyników ale jakiś taki nieswój strach mnie ogarnął. Zaznaczam, że to moje przeczucia i może być tak, że polska giełda nie weźmie Krymu aż tak poważnie ale jak sobie wyobraziłem, że miałbym znowu siedzieć cały weekend jak na szpilkach i patrzeć się czy Putin czegoś nie wymyśli i np. w pon się ratować ze wszystkimi to podziękowałem.
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~pikas [62.182.145.*]
    może i dobrze zrobiłeś, zobaczymy co jutro dzień przyniesie. ja osobiście uważam, że do przyszłego weekendu powinno być w miarę spokojnie, po referendum na Krymie może zacząć się dziać. Krym się opowie za Rosją a Ukraina nie bedzie chciała go oddać. Ja dokupiłem troche po 1,51 i nie oddałem na zamknięciu. mam jakieś dobre przeczucie... oby mnie nie zawiodło...
  • Re: duon wyniki niedługo Autor: ~Paweł [83.26.37.*]
    a ja kupiłem niedawno po 1.64 a dzis pogonilem polowe po 1.56 bo widze ze moze byc zjazd ponizej 1.4 i wtedy odkupie
    No to źyczę Ci powodzenia :). Aż szl... człowieka trafia jak przez jednego krnąbnego skrzata cała Europa i inwestorzy w stresie. Normalnie korzystam z AT ale tutaj pojawił się ten czynnik dodatkowy i tak naprawdę ciężko określić jaki on może mieć wpływ.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.