• Wig20 Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Obstawiam zamknięcie na WIG20 na minus 5%
  • Re: Wig20 Autor: ~NAGANIACZ [212.191.74.*]
    a ja na minus 3
  • Re: Wig20 Autor: ~xyz [109.243.44.*]
    znaczy wziąłeś 10 krótkich na wig20 ....po 2430
  • Re: Wig20 Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Nie gram na kontraktach. Gram tam, gdzie mogę spekulować kursem.
  • Re: Wig20 Autor: ~lork [77.223.197.*]
    czyli tylko i wylacznie na onecie :)
  • Re: Wig20 Autor: ~łajza meneli [37.109.155.*]
    pięćdziesięciu ukraińskich żołnierzy w niewoli ruskich, czerwony tydzień
  • Re: Wig20 Autor: ~xyz [109.243.44.*]
    hmmm rozumiem .... tak to sobie możesz totolotka obstawiać!
    Postaw kasę,a nie bleble
    Postaw kasę, postaw kasę. gdybym postawił kasę na wszystkie, które mam na uwadze w tym Wigi, to moglibyście na mnie mówić Buffet :)

Na razie idzie w kierunku pięciu procy.
    a cha, jeszcze jedno,
    zostać z kwitem na noc to głupota, zaznaczam.
  • Re: Wig20 Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Amerykanskie indexy na razie bez dramatu, ruskim lekko mieknie rura bo szybko zobaczyli,ze z ich gieldy jesien sredniowiecza im zrobia. Na Krymie prawdopodobnie bedzie referendum. Moze to wszystko jakos sie rozejdzie po kosciach. A i nasz Depek jakby haust swiezego powietrza zlapal.
    Teraz wiecie, kto jest mistrzem :)
    Nie dziękujcie, odrobicie w polu.
  • Re: Wig20 Autor: ~łajza meneli [37.109.155.*]
    oni mają dependowskie dolce w oczach i nie wytłumaczysz im, ich guru to Martin i znachor, ja też czekam na info, ale nie z dependa, tylko od Adolfa Putina, to jest nowy wskaźnik na GPW, na razie jakiekolwiek kupno akcji nie wchodzi w grę :D
  • Re: Wig20 Autor: ~as [46.186.1.*]
    ty kurwo łajzo powiesze cie razem z cfelem bez jaj 4,5 na jednym drzewie .
    Adolf Putin :)))))))))))))))))))))))))

kupuję ten tekst !
    Do tej pory zwałem go "gimnastykiem z Kremla".
  • Re: Wig20 Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Generalnie unikam personalnych wycieczek ale...
    Wojna za progiem - oby nie. Histeria na rynkach a dwaj forumowi analitycy od rana do wieczora o naganianiu na Dependa pisza. My praktycznie ze swoja kapitalizacja nie liczymy sie raczej w tej rozgrywce. Co maja powiedziec inwestorzy z WIG20, ktorzy stracili dzis miliony? Takich kieszonkowych grajkow jak lajza czy 4,5 - cena docelowa to mozna dziurka od nosa wessac,
  • Re: 4,5% Autor: ~xyz [109.243.44.*]
    Nadaje Ci tytuł "wirtualny mistrz" brawo !!!
  • Re: 4,5% Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Ważne że as oberwał na meczu od jakiegoś małolata Jagiellona z tornistrem na plecach.
    Teraz pojedzie na rewanż do B-stoku i tam mu poprawią z drugiej strony, żeby miał symetrycznie.
  • Re: 4,5% Autor: ~as [46.186.1.*]
    najlepszy odkurzacz w mieście > ssie gały do białej kości ! w celi był cfelem !!!
  • Re: 4,5% Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    as, dzisiaj masz zmianę opatrunku, oczywiście na główce. Rany na portfelu po PMI i Dupendzie to już nie wyleczysz :))) nawet na opatrunek nie zarobisz.

Ps.
    Kurs na 19 groli obrany.
  • do znachora Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Wiesz znachor, ale tym razem łajza ma rację. Jak na świecie jest niepokój to lepiej być na kasie niż na akcjach. A jak kupować, to na kilka godzin. Taka giełdowa zasada. Z rynkiem się nie wygra. I nie ważna kapitalizacja, czy to GPW czy NC. Strach to strach i siłę ma dużą. Nie wiem też czy oczekiwane info w obecnej sytuacji byłoby wskazane. Ukraina może jego efekt bardzo przydusić.
  • Re: do znachora Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Nie musisz mi balwanie prawd objawionych pisac. Jesli doszloby do konfliktu zbrojnego to padna nawet najwieksi a nie takie gieldowe "potegi" jak my. Szkoda,ze eskalacja konfliktu jest w momencie gdy jestesmy przed finalnymi infami. Miejmy nadzieje,ze nastapi otrzezwienie i zwyciezy rozsadek. I wcale nie pisze o gieldzie. Dzisiaj na rynkach byla panika i histeria ale jesli zagrozenie zniknie to straty nie tylko na Depku beda szybko odrobione.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.