Amerykanskie indexy na razie bez dramatu, ruskim lekko mieknie rura bo szybko zobaczyli,ze z ich gieldy jesien sredniowiecza im zrobia. Na Krymie prawdopodobnie bedzie referendum. Moze to wszystko jakos sie rozejdzie po kosciach. A i nasz Depek jakby haust swiezego powietrza zlapal.
oni mają dependowskie dolce w oczach i nie wytłumaczysz im, ich guru to Martin i znachor, ja też czekam na info, ale nie z dependa, tylko od Adolfa Putina, to jest nowy wskaźnik na GPW, na razie jakiekolwiek kupno akcji nie wchodzi w grę :D
Generalnie unikam personalnych wycieczek ale...
Wojna za progiem - oby nie. Histeria na rynkach a dwaj forumowi analitycy od rana do wieczora o naganianiu na Dependa pisza. My praktycznie ze swoja kapitalizacja nie liczymy sie raczej w tej rozgrywce. Co maja powiedziec inwestorzy z WIG20, ktorzy stracili dzis miliony? Takich kieszonkowych grajkow jak lajza czy 4,5 - cena docelowa to mozna dziurka od nosa wessac,
Ważne że as oberwał na meczu od jakiegoś małolata Jagiellona z tornistrem na plecach.
Teraz pojedzie na rewanż do B-stoku i tam mu poprawią z drugiej strony, żeby miał symetrycznie.
as, dzisiaj masz zmianę opatrunku, oczywiście na główce. Rany na portfelu po PMI i Dupendzie to już nie wyleczysz :))) nawet na opatrunek nie zarobisz.
Wiesz znachor, ale tym razem łajza ma rację. Jak na świecie jest niepokój to lepiej być na kasie niż na akcjach. A jak kupować, to na kilka godzin. Taka giełdowa zasada. Z rynkiem się nie wygra. I nie ważna kapitalizacja, czy to GPW czy NC. Strach to strach i siłę ma dużą. Nie wiem też czy oczekiwane info w obecnej sytuacji byłoby wskazane. Ukraina może jego efekt bardzo przydusić.
Nie musisz mi balwanie prawd objawionych pisac. Jesli doszloby do konfliktu zbrojnego to padna nawet najwieksi a nie takie gieldowe "potegi" jak my. Szkoda,ze eskalacja konfliktu jest w momencie gdy jestesmy przed finalnymi infami. Miejmy nadzieje,ze nastapi otrzezwienie i zwyciezy rozsadek. I wcale nie pisze o gieldzie. Dzisiaj na rynkach byla panika i histeria ale jesli zagrozenie zniknie to straty nie tylko na Depku beda szybko odrobione.