• batoniki Autor: ~zielony [46.149.222.*]
    ale nimi przerzucają z prawa na lewo i vice versa
  • Re: batoniki Autor: ~yyy [195.135.228.*]
    Co tu się dzieje ? Ledwo kupiłem i postawiłem stopa , a teraz jestem znowu na gotówce .
  • Re: batoniki Autor: ~Jokej [178.6.18.*]
    typowe zagrywki jak na Mostku i Mewie swego czasu a gdzie są teraz kursy tych akcji widzimy po 100% poszły od dołka tu nie licze na tyle bo musiałoby wzrosnąć na 18gr ale do 14-tu spokojnie
  • Re: batoniki Autor: ~bombel [80.51.0.*]
    liczę dutki , marzę o dywidendzie :)
  • Re: batoniki Autor: ~Avanti_Miraculum [83.5.14.*]
    od wczoraj właściciela zmieniło ponad 20 baniek akcji....ktoś sprzedał...ktoś zebrał :)
    duzo było w rękach drobnicy...kto ma teraz????
  • Re: batoniki Autor: ~AvantiMiraculum [83.5.14.*]
    od wczoraj właściciela zmieniło ponad 20 baniek akcji....ktoś sprzedał...ktoś zebrał :)
    duzo było w rękach drobnicy...kto ma teraz????
  • Re: batoniki Autor: ~mulat [31.174.109.*]
    Ja stoję z boku i nie uwierzę, dopóki Spółka Miraculum nie pokaże dobrych wyników przez kilka kwartałów z rzędu. Amen
  • Re: batoniki Autor: ~Jokej [178.6.18.*]
    Jak Mirka pokaże wyniki tak jak piszesz to kurs będzie już chodził nie o 100% wyżej tylko 200-300% każdy robi jak chce na razie jest stagnacja i wyleszczanie drobnicy poprzez przerzucanie batonów miedzy tymi samymi łapkami .Poczekamy zobaczymy kto miał rację
  • Re: batoniki Autor: ~www [37.31.120.*]
    Co pokaże? Te zjedzone restrukturyzacją aktywa obrotowe? Jedyne pocieszenie jest takie, ze zamienili dług do siebie na akcje do siebie. Na giełdzie łatwiej znaleźć chętnych na oddanie części zaangażowania finansowego. Jak widać na wczorajszym i dzisiejszym obrazku.
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,62 2026-05-15 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.