Rowniez sprzedalem i nigdy wiecej takich spolek czekalem dlugo na ta podbitke ale sie udalo i w kancu sie pozbylem akcji po 0,81 groszy teraz niech sie martwia ci ktorzy kupili............
wlasnie udalo mi sie opchnac komus akcje po 0,81 w kancu wyszlem z tego smiecia i nigdy wiecej tyle czekania na podbitke no ale sie udalo sprzedac cale szczescie bo po raporcie moze byc bardzo kiepsko...............
oj będę miał zgryz, nie wiem czy sprzedawał będę po 5zł czy będę czekał na odrobienie maksymalnych notować spółki sprzed 2 lat. w sumie mam czas, mogę czekać, Ukraińcy mają pieniądze, także w ich interesie jest wywindowanie kursu spółki, bo zarówno oni jak i Rosjanie mają fantazję. I zależy im żeby mieć jak najwięcej zer na listach najbogatszych na Ukrainie
po 2 zł to was ubrali kolego wiec zapomnij ze tam dojdzie ci ktorzy nakupowali zrobili szybka podbitke i wysypia do 1 zł i beda mieli 100 % zysku a potem wiadomo co bedzie jak zawsze zjazd znow do 0,60 groszy
haha, to się przekonamy, już niedługo, jeszcze dziś ponad 1 zł a jutro otwarcie w ok 1.1-1.2 i dalsza jazda, spółka ma co odrabiać, max chodziła po 15zł teraz ledwo 0.89zł także jeszcze sporo urośnie, myślę ze te 5zł do końca marca jest realne
No toście panowie interes zrobili .
No ale jak zarobiliście to i tak dobrze więc gratuluje , ja poczekam trochę i myślę że tu będzie jeszcze bardzo wysoko .
Pozdrawiam
dziś nie puszczą by móc jutro ubrać ostatnich .Ten wielki ruch na spółkach ukraińskich był po to by spierdolić z tych spółek z zyskiem przed całkiwitym załamaniem.Ostrzegam bo Ruski nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa.a to od nich zależy czy będzie ok.Dlatego radze wszystkim ostrożność i sprzedaż jeśli macie zyskl
dzięki za radę, może sprzedam tobie za 5zł/akcja. jednak puścili, zobacz jaki ustawia się popyt na 0.91zł, jutro otwarcie z luką pewnie ponad 1zł i dalsza jazda aż do 10zł może jeszcze nawet w marcu