• Niestety popytu brak Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    Szkoda myślałem, że po przełamaniu 30 gr., popyt większy sie ujawni.............
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~Kacej [193.168.0.*]
    Cierpliwości - niech się dziś zamknie na plusie, to będzie dobrze.
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~fs [83.28.26.*]
    maro66 mozesz wystawic caly swoj pakiet akcji z bezpieczna cena, jak to czesto robiles, bo wydaje mi sie ze to ty stoisz za ta podbitka i upychasz wlasnie te 300k akcji?
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Nie!!!!Pisałem, że bedę wychodził ok złotówki. Dzisiaj kupiłem 10K po 32 gr, kilka dni temu kupiłem ponad 11K po 29 gr (chyba). Jutro przed 9-tą wystawię PKC mój pakiet
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~roman [91.142.203.*]
    a wiesz ze jak dojdzie do 1 zl tej i spokojnie dojdzie do 1,15 czyli przy przy tej cenie prawie 50% hehehe
    na Mazdę CX 5 zarabiam :)
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    No to wystawiłem i już chyba masz pewnoś, że ja tu jeszcze siedzę...........
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~stahoo [188.33.102.*]
    Dobrze, że uprzedziłeś, bo już bym się zestresował,co się dzieje :) Pozdrawiam.
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~Foks [217.96.8.*]
    Misiu pysiu co by bylo gdyby zabrali tobie internet/prad /crash kompa albo coś podobnego?
    Dnia 2014-02-27 o godz. 10:56 ~Foks napisał(a):
    > Misiu pysiu co by bylo gdyby zabrali tobie internet/prad
    > /crash kompa albo coś podobnego?

Odpowiadając misiu/pysiu zarobiłbym 44%
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~koleś [91.237.81.*]
    Słuchaj maro66 radzę ci cicho siedzieć i się nie chwalić dla dobra reszty akcjonariuszy. Kto ci teraz będzie kupował za 1zl jak się chwalisz że tam będziesz wywalał swój pakiet. A co do zarobku 44% to se możesz napisać jak byś sprzedał za tą ówczesną cenę, a wątpie czy wywalając PKC 300k byś nie stracił 44%. Pozdrawiam akcjonariusz.
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~roman [62.29.160.*]
    koleś dobrze mówi i wykasujcie ten post bo to patologia , a tak wogole do 1 zl to nie dojdzie , chyba że wyjdzie przekorczenie 5% patoriwicza ahhahah
    Dnia 2014-02-26 o godz. 20:18 ~fs napisał(a):
    > maro66 mozesz wystawic caly swoj pakiet akcji z bezpieczna
    > cena, jak to czesto robiles, bo wydaje mi sie ze to ty
    > stoisz za ta podbitka i upychasz wlasnie te 300k akcji?

Odpowiadałem tylko na ten post!!!! Żeby fs wiedział, że to nie sztuczna podbitka (mam taką nadzieję).
    Przy tej cenie sprzedaż moich akcji za 1zł., raczej jest sugestią, że wierzą własnie w to, że 1 zostanie osiągnięta. Teraz przy cenie 0,3..gr za akcję daje to potencjalnym nabywcą również teoretyczny wzrost jeszcze o 100-300%
  • Re: Niestety popytu brak Autor: jacek_z_grochowa [83.15.91.*]
    Marek, masz mniej wiecej tyle co ja, mozemy zrzucic truchlo na kilkanascie gr. w 4 sesje i nikt nie dotknie tego przez kolejne pol roku. Piszesz sie? Bedzie fajna zabawa, poza tym jak juz pisalem, trzymanie tego sporo wyzej niz nominal jest zwyczajnie niemadre z uwagi na mozliwy dodruk oraz brak plynnych aktywow w spolce. Nie bede teraz slal wywodow, ale tak jest jak pisze
    ----------------
    Pozdr - JAcek
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~Bajo Bongo [194.168.89.*]
    Truchlo to jestes ty i do tego pejsatoPOdobne,PAjacus!
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~koleś [178.181.23.*]
    Co Jacek akcje się skończyły do sypania, że próbujesz namówić innych. Nie cwaniakuj tylko sam wywal resztówki i spadaj na drzewo.
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~ZENek [93.154.156.*]
    Dnia 2014-02-27 o godz. 18:38 ~koleś napisał(a):
    > Co Jacek akcje się skończyły do sypania, że próbujesz
    > namówić innych. Nie cwaniakuj tylko sam wywal resztówki i
    > spadaj na drzewo.

jacuś to burak jakich mało
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~maro666 [79.185.187.*]
    Pajacku,
    Cóż za znakomita propozycja...
    Tak się cieszę, że wspólnie będziemy mogli zniszczyć świat.
    Od zawsze podziwiałem Twój zapał.
    Spotkajmy żeby to omówić.
    Na świętokrzyskiej w porze lunchowej jutro.
    Przy kubku kawy w Starbucksie, omówimy nasz niecny plan, śmiejąc się w twarz krawaciarzom z pobliskiej KNF...
    Ale się nagrzałem!
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~jerry [79.185.187.*]
    sorry maro
    nie mogłem się powstrzymać...
    :)))
    Do Jerry lubię żartować (również z siebie), tak, że spoko.

Bajo Bongo (sorki jak pomyliłem pisownie) JzG jest "prawdziwym Polakiem", prześledź jego wpisy na parkiecie, ma tam wilekie logo pis-u.

Z kolei do JzG nie interesują mnie takie "zabawy", jeśli natomiast Ty będzesz zrzucał to "nie jestem golasem" i w pewnym momencie możesz się zdziwić, że nic Ci nie zostanie, a najwyżej po przekroczeniu 5% poznasz mnie z imienia i nazwiska.

W przeciwieństwie do wielu, ja wierzę w s-kę (może zabawkomat mnie troszkę zdziwił) i mam zamiar tu jeszcze troszkę "posiedzieć"
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~Bajo Bongo [212.50.184.*]
    Tak maro66? To tym bardziej dziwne,bo jego zachowanie ,dzialanie ewidentnie wskazuje,ze nalezy do pejsatoPOdobnych,stad ta jego bezkarnosc.
  • Re: Niestety popytu brak Autor: ~jerry [79.185.187.*]
    Dajże chłopie spokój z tym antysemityzmem.
    Rasizm stawia Cię po tej samej stronie co pajacusia.
    Strona 84 forum parkietu wątek dotyczący AER

Jacek z Grochowa
    Sierżant

Ostrzeżenia: 0/5
    Powrót do góry
    Wysłany: Wto, 21 Lut 2012, 12:11

O kursie tego odpadu decyduję ja i nikt tu z utaplanej w gnoju forumowej empirii nie wyskoczy gdyż wcześniej paproch spadnie. Najpierw 14 groszy i 2 mln akcji do mojej sakiewki, a potem zobaczycie jak decyduje o wzrostach

Niewiem dlaczego ale obrazek pis-u nie kopiuje się

Wiele jego wpisów świadczy o tym, że jest po dobrej stronie a nie tam gdzie "stało zomo"
    sorki,ale tak mi przyszło do głowy. W związku z sympatiami JzG i jego planami "spuszczenia s-ki " to może to zrobić za pomocą magnesu lub mgły :).
    Jeszcze raz sorki
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.