Na zjazd
nie chcieliście oddać po 50 gr więc musimy stracić was na 30 i pomęczyć pół roku,
ciągle macie za dużo papierków więc wiecie co was czeka
Pozdr
Ps
Michale, dz!! Dobra robota, rozliczymy się po kwartale, pozdro
widzę że dalej wprowadzasz ludzi w błąd, czyli jeszcze nie sprzedałeś
sprzedaj z honorem i won
at jest tu połamana totalnie, jedynie af się jeszcze broni
przy cenie 0,4 mamy c/z na poziomie 8 czyli w dużym uproszczeniu to tak jak lokata na 12,5% rocznie a kupując teraz akcje, są duże, bardzo duże szanse na duży zarobek także na kursie
at na NC to komedia, przecież tu 100 tys zł można wynieść kurs na nowe szczyty a 250 tys akcji na nowe minima, o czym ty człowieku piszesz, sygnałów szukaj na PKOBP albo na walucie !!
co z tego?
kurs idzie do kibla
najbliższe kilka miesięcy, może nawet rok bez obrotu i kibel na 20-30 gr, czyli norma newconnectowa
zarobić się tu nie da w najbliższym czasie, bo pies z kulawą nogą tu nie zagląda, ewentualnie można sobie powoli akumulować w okolicach 30 gr i liczyć na jakiś ruch w przyszłości
popatrzmy prawdzie w oczy, kolejna dobra spółka idzie do kiszenia, ten gówniany spekulant który tu był w X-XI 2013 przestraszył się że tak mało udało mu się zassać z rynku więc odpuścił, w zeszłym tyg. właśnie wywalił resztki
AD nie potwierdza tego że wywalił raczej pociągnął kilku drobnych a swoje przerzucił z wora do wora.. a tu jeszcze półtora tygodnia tak i powinno zawrócić.... a gdyby tu ..jak kiedyś napisałaś.. nie było spekuły to i też pies nie machnie nawet ogonem..ale tak nie jest ))
nie ma tu nikogo, dobrze o tym wiesz
te twoje sygnały i inne wskaźniki....stary odpuść sobie
już ci rośnie od miesiąca i tak urosło że jest 30% niżej
trzeba być ślepym albo kłamcą żeby pisać że tu coś się szykuje w sensie odpał
tu się szykuje a w zasadzie jest już faktem - kicha
mi to w sumie lata, bo ja na giełdzie nie gram tylko lokuję pieniądze jako zamiennik lokaty bez oprocentowania
więc jak spółka spadła i zarabia w rok 15% swojej kapitalizacji to ja bez zastanowienia co miesiąc będę lokował tu jakąś sumę, którą odłożę z pensji, prosta strategia
niektóre spółki z nc od dwóch dni zaczęły odbijać a tym samym NCIndex ruszył do góry a tu przez 11 akcji mamy to co mamy czyli 35 gr .. ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło bo w następnym tygodniu kurs i tu odbije..pierwszy opór Fibo 49 następny ok 80 ))