• Ukraina Autor: ~abc [80.50.238.*]
    http://wiadomosci.onet.pl/swiat/krwawe-zamieszki-na-ukrainie-coraz-wiecej-ofiar/hxj7w

14.36 wazne przeczytania
  • Re: Ukraina Autor: ~abc [80.50.238.*]
    za taki przekret z wezwaniem nalezy sie Lergowi proces zbiorowy
  • Re: Ukraina Autor: ~Plastbox [83.26.109.*]
    Zbiją kurs do ok 1,20 zł --- ostatnia szansa na ucieczkę....
  • Re: Ukraina Autor: ~abc [80.50.238.*]
    beda uciekac jak spadnie ponizej 2zl teraz jeszcze czekaja na wezwanie, kto madry sprzedaje ze strata
  • Re: Ukraina Autor: ~manolo [46.238.77.*]
    ja zamierzam kupowac .. jak chcecie to oddawajcie pkc ..a ukrainskie zamieszki to smeich na sali .. tylko takie leszcze jak wy moga sie tym przejmowac ..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.238.77.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ukraina Autor: ~manolo [46.238.77.*]
    no i chlopcy po zamieszkach ..Prezydent Ukrainy Wiktor Janukowycz ogłosił, że w jego kraju odbędą się przedterminowe wybory prezydenckie. Szef państwa poinformował też, że rozpoczyna proces tworzenia rządu jedności narodowej, oraz inicjuje powrót do konstytucji z 2004 roku, która ogranicza uprawnienia prezydenta.
  • Re: Ukraina Autor: ~thepryciarz [212.106.8.*]
    coś mi się wydaje że lud tego nie kupi
  • Re: Ukraina Autor: ~były leszcz [89.66.148.*]
    He he he ....... fajnie się czyta , czytając posty można dojść do wniosku że Plastek jest typową ........ ukraińską spółką , bankrutującą spółką dodam....he he he
    Każdy podejmie właściwą dla siebie strategie działania , jedni słuszną a drudzy nie i oto właśnie chodzi tak właśnie zarabiamy pieniądze ........ dobra dosyć ......
    Plastbox ----- upada he he he he .....nie idzie strategią obraną ponad trzy lata temu i rozwija się nad podziw dobrze , troszkę się osobiście zawiodłem tym panicznym oddawaniem akcji .... za grosze , skuszony perspektywą 1,8-2,2 lub niżej rozpocząłem zamykanie innych pozycji a tutaj przysłowiowa .....dupa , nastąpiło zahamowanie sprzedaży i nastąpił ruch w drugą stronę , w stronę kupna dodam , a co za tym idzie wzrost kursu .....
    Zadam pytanie....
    Kiedy interesujemy się przedsięwzięciem inwestycyjnym ??? Wtedy gdy jest bardzo żle , czy wtedy gdy ...........?????? włączcie mózgi inwestorzy !!!!
    Zamieszki na Ukrainie......he he he he he ....... i co nie będą jeść , pić , żyć ..... czasami na wojnie zarobisz więcej niż w czasie pokoju , tak na marginesie ..... znacjonalizują wszystkie zakłady ........ trzeba być ostatnim przygłupem żeby tak sądzić ..........
    Gdyby naprawdę było bardzo żle to kurs leciałby na pysk aż miło ........
    Reasumując będzie bardzo dobrze ........... lub bardzo żle he he he he żarcik ....
    Pozdrawiam i do poniedziałku ........
  • Re: Ukraina Autor: ~pankracy [95.160.239.*]
    w poniedziałek odbijamy

jeżeli plastek utrzyma dynamike rozwoju w tym roku 5-6 zł
  • Re: Ukraina Autor: ~były leszcz [89.66.148.*]
    No pankracy i o takich poziomach chciałbym dyskutować za kilka miesięcy.....
  • Re: Ukraina Autor: ~ColinsQ [83.23.43.*]
    No myślę że dobrze zrobiłem że łapałem na tych poziomach spadające noże .
    najważniejsze (dla akcjonariuszy plastka) to , że sytuacja na Ukrainie została opanowana...
  • Re: Ukraina Autor: ~box [37.109.86.*]
    od poniedziałku wzrost ?
    kwestia wezwania upadła

Więc przyszłość zweryfikują wyniki
  • Re: Ukraina Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    jakie konsekwencje dla wyników będzie miała dewaluacja waluty Ukrainy ??
  • Re: Ukraina Autor: ~thepryciarz [77.254.242.*]
    czego szukasz dziury w całym?????????????
    Nie szukam, po prostu pytam ...
  • Re: Ukraina Autor: ~Misza [83.5.183.*]
    Fatalna spółka ... jedna z najgorszych na GPW i robi jawnie akcjonariuszy w bambuko...
    1,10 pln tam zmierza....
    tak, ja mysle ze nawet nizej ...
    bedzie po pół grosza zaniedługo
  • Re: Ukraina Autor: ~ccc [83.238.164.*]
    co daje z tą spółką należy kierować zapytanie do zarządu , adresy mailowe na storni internetowej, ja wysłałem, potwierdzam fatalne relacje z drobnymi inwestorami,
    co dalej ze spolka to raczej pytania do akcjonariuszy wiekszosciowych - zwlaszcza do jednego ...

zarzad nie ma tu nic do rzeczy ...
    a kto odpowiada za kontakt z akcjonariatem, kto ma informować o planach finansowych, co dalej z firmą jak nie tylko zarząd
    badz realista
    co ma zarzad powiedziec jak nie wie co ma powiedziec ...

trafil swoj na swego ... ??
  • Re: Ukraina Autor: ~ccc [31.0.140.*]
    jeśli zarząd nic nie ma do powiedzenia - to krótko jest do dup.. Jest to powód do niepewności, a w niepewność nie warto inwestować
  • Re: Ukraina Autor: ~łysek [213.158.217.*]
    MK został po raz pierwszy zrolowany ?
    ktoś bardzo ładnie operuje ...
    Ukraina ma nowego premiera teraz fabryka PlastBox na Ukrainie napewno nie upadnie.;)
  • Re: Ukraina Autor: ~obserwator [83.6.72.*]
    Zamieszanie na Ukrainie nigdy nie miało i nie ma wpływu na jakiś tam Plastbox ,nie siejmy propagandy .Mała fabryczka ,parę maszyn bez związku z ich systemem bankowym z produkcją niezbędną do życia codziennego .
    jest szansa wyrwac troche akcji
    wiec dlaczego nie mieliby skorzystac ...
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 11:08:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.