oj od razu skargi ja skorzystalem z tej promocji i mysle ze ci co znaja sie na GPW umieja filtrowac w glowie wiadomosci czy to moze byc autentyczna wiadomosc i tez pokupowali :) a po sporstowaniu i tak kurs wroci. piekla sie ci tylko co naiwnie wywalili po 11gr. przeciez kazdy kto ma MEWE SA powinien wiedziec czym gra i jakie maja plany na rok 2014! to skad nagle z dnia na dzien info ze odpadaja... no ludzie....
Dzwoniłem do pb.pl. Troche ich postraszyłem, że zgłosimy zbiorowy pozew. Pan X bardzo mnie przepraszał i powiedział, że zaraz to poprawią. Tylko co nam z jego przeprosin.
Dobrze że zadzwoniłeś i wyjaśniłeś! Ja sprzedałem po 0,11 ech emocje są złym doradcą. Mam nadzieje że udam mi się po tej cenie odkupić. Ale dałem się załatwić.
Tak jak mówisz. Emocje to zły doradca. Sam sie przestraszyłem i chciałem to sprzedać. Ale wydało mi się to dziwne, że '"ni z gruszki ni z pietruszki" takie info. Ale numer wycieli. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Ale jak widać w tym kraju wszytko jest możliwe i każdy bezkarnie może sobie pisać co mu sie podoba.
Demokracja wolność słowa i mediów możn a możn a ale sie narobiło 11 groszy oddaj prosze a jak głowa pracuje to nic wysokie obroty pełna emocji tego sie nie da tak o opowiedziec słowamy odrazu KFC by sie chciało głodny hoho o jeden grosz walczymy smieszno odkupil po 12 i problematika wolna muzyka a to zee ubylo na koncie 10 zl to KFC hehe smieszno pozdrawiam przeproszom
kurs wzrósł z 11 groszy na 12 groszy , odpał dawno tego nie było , MEWA SA POLSKA o jeden groszy oddaj prosze o jeden grosz błagam oddaj prosze MEWO oddaj błagam