Odkupiłem tylko nie zdążyłem tyle samo co sprzedałem.Ładny akcjonariat w raporcie podanym posiada te akcje. Po przeczytaniu tego raportu walne wydaje być się formalnością a immoeast to bedzie tutaj przez 3 miesiace tak sądze ,ale to jest moje zdanie .Wiadomo ryzyko zawsze istnieje szczególnie na giełdzie gdzie bylismy swiadkami anulowania niektórych akcji?
...spokojnie Panie Kolego. To raport za 2012 rok... Tak czy siak wiemy ze FF to okolo 3,5 mln... wiemy ze tyle bylo na koniec 2012... a ile teraz? Najistotniejsza jsst decyzja na walnym 07.03 a potem wyniki za 2013... chociaz bilans na poczatej lutego b.r. zostal podany...
FF to tutaj wielka niewiadoma. W mojej ocenie jest mniejsze niż podałeś kolego ,18 kwietnia zobaczymy kto ma rację . Troche zagmatwana wydaje sie być sytaucja z informacjami a zmaianach udziałowców? Bilans finansowy to tez ważny aspekt chociaż po ostanich ruchach wszystko to sie zmieni .Na walnym beda podejmowane kluczowe decyzje tak czy siak do walnego niejeden palpitacji dostanie?
...oby w górę... bo publikowanie raportów wyłącznie po szwedzku, nie upraszcza ogółowi akcjonariuszy (zwłaszcza drobnych) zorientowania się w sytuacji... ostatnie raporty mimo, że po angielsku nie wywoływały w pierwszych dniach po publikacji kompletnie żadnej reakcji...