Czasami aż mi się chce śmiać na te tanie-głupawe-nijakie zagrywki funda !!! bo nikt inny tego nie robi.Kto po takiej cenie by tyle sprzedawał ? trwa SAMOSPRZEDAWANIE / PALENIE GŁUPA do2. wszędzie tam gdzie jest to g.....o (włoskie warzywa ) tam zawsze te same zagrywki -nie tylko na JWC. I daję łapę uciąć że to ich robota.
jak to jest że pan prezes wojciechowski wzbogacił się przez ostatni rok z 40 miejsca na 17 wsród najbogatszych Polaków ,zbudował sobie hotel spa, zmienił żonkę na młodą, a jego akcje lecą w dół już 5 rok,a w ostatnim czasie z 6 zł na 3,5 ,pytam jak to jest,że ludzie kupili te akcje i tylko tracą a ten się bogaci, dlaczego nigdy nie było dywidendy dlaczego tylko prezez może mieć pełną kabzę a reszta robiona w balona.
to ja Ci odpowiem. Gość ma dłowę na karku i zrobił wszystko żeby papier zwalił się na dno . Popatrz na obroty sa duże ale ktoś trzyma kurs. Niedługo Pan Wojciechowski jak skupi to powie że emisji nie bedzie i pokaże dobre wyniki i papier poszybuje na 30zł taki będzie scenariusz
tak napewno poszybuje na 30,może nawet na 50 o takich bajkach już czytałem setki razy i mogę podac dziesiątki przykładów takich spółek, reasumując sen miałeś piękny tylko za szybko się obudziłeś.
Ja osobiście widzę tutaj Duży potencjał do wzrostu ale cóż każdy robi jak uważa .
Może na 30 nie poszybuje ale w dłuższym terminie 8 zł bardzo możliwe ale pożyjemy zobaczymy kto miał racje , rynek wszystko zweryfikuje Pozdrawiam