Ile pamietam krzyku było z polnordem ile głupot nawypisywano i poszedł z 3 na 10 . ktoś skupił i sie smieje z tych co sprzedali. To samo bedzie z jw . ten sam schemat działania. W każdym razie ja kupiłem pod korek. Pozdrawiam myslących
Po emisji będzie pompka bo nikomu nie będzie zależało na spadkach(Panu W).Jak obejmie emisję po super taniej cenie wtedy będzie robił wszystko żeby ulicy na górce opierdzielić swoje wtedy drogocenne akcje.Ale na razie to spadki pewne.Ja czekam na dużo niższe poziomy i wtedy myśle że można będzie coś ugrać.Po co się teraz boksować z rekinem któremu zależy na jak najniższej cenie?
Fundy mają zakupy po 70-50-40- 20-10-5- 4 itd. uśrednienie ceny da im tylko motyw do zaangażowania i podbitkę ceny bo tu akcji w wolnym obrocie nie ma od dawna !!! Drobni już dawno pouciekali z JWC a duzi robią co im się tylko podoba-co im się chce !
szanowny panie to maja zakupy po 70 zl wiec prosze nie pisac bzdur i swiadczy to tylko i wylaczne o tym ze w funduszach tez siedza idioci wszytsko to jest idiotyzm.Nie wiem czy to pojdzie w gore czy nie wiem ze Wojciechowski jest zlodziejem a ze zlodziejami sie nie handluje i interesow nie robi.Mysle ze po emisji i nastepnych paru latach jesli uda sie ja skroic wycofa poprostu akcje z gieldy i nabije wszytskich w butelke nie poraz pierwszy.
wyjscie jest zawsze.
mialem kiedys bbz (obecnie chyba skystone) kupowalem wysoko kolo 0,9-1,2 bo mial perspektywy, zaczal ostro spadac potem troche odbijal.....generalnie kopalem sie z kursem, sprzedalem w koncu...jeszcze duzo wczesniej niz wyrzucili z notowan ciaglych, gdzie teraz stoi na 0,02-0,03 - moze jeszcze kiedys pojdzie spektakularnie do gory...kto wie.
zawsze jest wyjscie, pytanie czy realizujesz strate i inwestujesz dalej z glowa czy zaklinasz rzeczywistosc.
na jwc na razie spokoj, ale w zaleznosci od dalszych informacji co do emisji albo z impetem wrocimy do poziomow na 6, albo konsekwentnie w dol na ponizej 2.
wiem-wiem wszystko to ja wiem ! Moja średnia obecnie wynosi poniżej 5.pln. i mogę pogonić z 20% stratą. To co zarobiłem w zeszłym roku 2013 zrekompensuje mi stratę w 100 % ale akcje są tak tanie, że wolę zaryzykować !!! poczekamy -zobaczymy co się stanie ? Cuś K... za bardzo cicho się zrobiło. Myślę że idjota nie sprzeda poniżej 5.pln. ????