ludzie ...popyt? na trupa? niektórzy myślą ,że spekulacyjnie zarobią.....przecież ta spółka ma 400 pln na koncie , a resztę jak widać z raportu ktoś sobie zabrał....żebyście nie obudzili się z ręką "w nocniku"
co robię? obserwuje przekręty Matyjasa i Wisniewskiego....owszem żeby wzbudzić zaufanie naiwnych podciągną słupy ...a na dniach sruuuu w odchłań i spółka w zawieszkę ...wspomniecie.......
hahahah a widzisz realnie co się dzieje w spółce? widzisz komunikaty? czytasz raporty? to poczytaj a za kilka dni przyznasz mi racje....ja Ci nie zabraniam kupuj ile ci do wora wlezie....ale wkrótce może być "płacz"
A może jest szansa, że jednak ta umowa będzie realizowana. No bo czy TM może tak odstąpić od umowy i wyjść z akcjonariatu? Może ktoś coś wie i wykorzystał spadek kursu, żeby kupić akcje.
Nic nie sugeruję, albo raczej sugeruję, że coś dziwnego tu się dzieje. Wczoraj TKO było na 1,60 czy 1,70 a ktoś ustawił się na 2,44 i kupił sporą ilość. To wyglądało tak, że ktoś chce kupić akcje i jednocześnie nie chce aby kurs zbytnio spadł. Dzisiaj niby spadek, a teraz do góry. Ale jak ktoś chce sprzedać niżej to też to jest odbierane. No po prostu zbyt duży popyt jak na to co się dzieje w spółce według komunikatów. Coś jest na rzeczy. Próbuję domyślić się co. Ale pewnie się nie domyślę. Na PMI też się nie domyśliłam. :)
Dnia 2014-02-14 o godz. 10:36 ~optymistycznie napisał(a):
> jeśli masz takie zdanie to co tu robisz - naganiasz ? - o
> właśnie już jestesmy na zielono, a do 3 zł nawet nie 2 tys
> akcji
dalej optymistycznie na to patrzysz? chyba nie nakupiłeś tego papieru toaletowego dziś ? co?
no i to jest granie pod kurs, ogloszenie, że nie dojdzie do umowy inwestycyjnej i kurs polecial do totalnego minimum - kto mial kupic ten kupil i dalej kupuje - a za chwile informacja, że jednak dojdzie do inwestycji i już kurs leci w górę.
kurde mały obroty nawet nie ma czym zakręcić
dawajcie na PIK ale teraz jeszcze nie kupujcie - kurde odjechało
tam takie same typy siedzą i krecą wydmuchą