Ja nie rozumiem skad ten wzrost....jakas gra...w CF nie ma nic! Zwolnili sie ostatni pracownicy, nie ma kasy na pensje, wierzyciele stoja pod drzwiami...masakra
Korekta?? buahahahahaha... Od kiedy jesteś na giełdzie, od wczoraj? To było stare jak świat pompowanie trupa!! Doszło do kluczowego oporu na 2 zł z okładem i sruuuuuuu... Teraz już tylko w dół będzie szło... Ale leszczyki co kupiły na górce i są już 20% w plecy będą pisały o korekcie... Ale dziękuję, bo dzięki wam zarabiam i to dużo ;-))
Co tu tak cichutko :-)?? Jeszcze do wczoraj kilka wpisów na minutę, a teraz co?? Wszyscy szlochają do poduchy?? Nie będzie na nową konsolę ;-)?? Ale nie płaczcie, tylko wyciągnijcie wnioski z tego jak was grubasy ubrały na górce i w przyszłości nie popełniajcie tych samych błędów... ot takie to proste :-)
... jaki szok?!! ... nie ma, co się srać. Typowa, 1-2 dniowa korekta w spółkach spekulacyjnych.
Jurto znowu kurs idzie na północ. Strachy na lachy.
Pozdrawiam!
Kdzie nasz kolega amator "Leon" bo jak widać to on na giełdzie albo zaraz skończy albo dopiero zaczyna dałeś popis poziomem Twoich wypowiedzi hahhahahaha
... te marne "grosze" spłacą bez większego wysiłku ... i dalej kurs na: 3-4 złote.
Banki zobaczyły wzrosty, to ich jasny ch... strzelił, i powypowiadali umowy.
Nie tylko na forum są debile, ... tam niestety też.
Proszę nie analizować, tylko pomnażać pieniądze.
Od analizowania jest prof. Krzysztof Rybiński :)
Pozdrawiam wytrwałych!
dlaczego analitycy pracują u kogoś na etacie - dlatego ze te ich analizy są do du
gdyby taki analityk naprawde coś potrafił to by sobie kupił taka spółke siedział pod palma na leżaku
Ja wczoraj swoje akcje sprzedałem żeby nikt mi później nie pisał że spółka spadła i nie miałem racji mi te ładnych kilka %wystarczy:)) teraz czas na Boryszewa