Ktoś sprzedaje z ukrytego. Pytanie czy to tylko zabawa leszcza, który bawi się możliwościami swojego rachunku, czy też ktoś chce przestraszyć przed dalszym wzrostem. Rano podkręcili kurs o 5% i od razu komuś się nie spodobało.
Wspomnicie moje słowa, a może raczej nie wspomnicie, bo będzie wam niesmak :)
Paru raptusiewiczów zawsze kupi, co sugeruje wzrosty, hm..., ale o prawdziwej grze ceny akcji, będzie mówić można dopiero, gdy spółka pokaże WYNIKI pomniejszone o koszty. Ile na to potrzeba czasu, rok? półtora? Większego ruchu w górę, niż do 0,45 groszy nie widzę. Bo kto po 2 latach mrożenia kapitałku, potrzyma jeszcze z rok ? Tylko imbecyl.
Ja potrzymam i nie rok ,a może jeszcze dwa/pięć lat.
Może będę wg Ciebie imbecylem .....
Jest juz pozytyw w Twoim postrzeganiu dependa,a mianowicie widzisz juz kredyt i zaczynasz martwic się wynikami.
hehe jeszcze rok temu nie do pomyślenia - prawda??
OJ fachowcy - chcecie szybko i dużo.A to trzeba powoli i małą łyżeczką.
Jak się czuja dziś ci co porzucili dependa i przenieśli sie na PMI ??
Chcieli szybko - no to maja co chcieli.Ja posiedzę z panem K
mam czas:)
nie gadaj z tym imbecylem 4,5%. On wiecznie ludzi nagania, ze bedzie spadac i nic nie bedzie. Dzieki niemu niektorzy stracili sporo kasy. Byc moze mu ktos podziekuje kiedys za to osobiscie :)
ludzie w stylu 4,5% ciesza sie jak inni tracą...omijajcie takich lduzi szerokim łukiem nawet reki nie podawajcie ...a zycie ich ukarze bez Waszej pomocy .."czyny wracaja do czlowieka"