• Sprzedaż z ukrytego Autor: ~DannySon [83.16.247.*]
    Ktoś sprzedaje z ukrytego. Pytanie czy to tylko zabawa leszcza, który bawi się możliwościami swojego rachunku, czy też ktoś chce przestraszyć przed dalszym wzrostem. Rano podkręcili kurs o 5% i od razu komuś się nie spodobało.
  • Kreują wykres książkowo. Wykres nie może być powyginany Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    Kreują wykres książkowo. Wykres nie może być powyginany.

a ty chciałbyś być krzywy czy prosty.
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~look [91.224.185.*]
    powoli się zaczyna,kto pierwszy ten lepszy, a jak już ruszy up ,to czapki spadną.
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~look. [91.224.185.*]
    powoli się zaczyna,kto pierwszy ten lepszy, a jak już ruszy up ,to czapki spadną.
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Wspomnicie moje słowa, a może raczej nie wspomnicie, bo będzie wam niesmak :)

Paru raptusiewiczów zawsze kupi, co sugeruje wzrosty, hm..., ale o prawdziwej grze ceny akcji, będzie mówić można dopiero, gdy spółka pokaże WYNIKI pomniejszone o koszty. Ile na to potrzeba czasu, rok? półtora? Większego ruchu w górę, niż do 0,45 groszy nie widzę. Bo kto po 2 latach mrożenia kapitałku, potrzyma jeszcze z rok ? Tylko imbecyl.
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~xyz [109.243.24.*]
    Ja potrzymam i nie rok ,a może jeszcze dwa/pięć lat.
    Może będę wg Ciebie imbecylem .....

Jest juz pozytyw w Twoim postrzeganiu dependa,a mianowicie widzisz juz kredyt i zaczynasz martwic się wynikami.
    hehe jeszcze rok temu nie do pomyślenia - prawda??
    OJ fachowcy - chcecie szybko i dużo.A to trzeba powoli i małą łyżeczką.
    Jak się czuja dziś ci co porzucili dependa i przenieśli sie na PMI ??
    Chcieli szybko - no to maja co chcieli.Ja posiedzę z panem K
    mam czas:)
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~lork [77.223.197.*]
    nie gadaj z tym imbecylem 4,5%. On wiecznie ludzi nagania, ze bedzie spadac i nic nie bedzie. Dzieki niemu niektorzy stracili sporo kasy. Byc moze mu ktos podziekuje kiedys za to osobiscie :)
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~Norman [77.252.99.*]
    Dzięki waszej nagonce niektórzy z kolei po 40 parę groszy którzy brali nadal wiszą.

Tak czy inaczej, mamy środę, 45 gr nawet nie liźnięte, a do tego coś mało tego kupna na 38 groszy widzę..
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~lork [77.223.197.*]
    Wypraszam sobie "waszej". Gosc o nicku 4,5% przy 30 groszach wrecz krzyczal, ze zaraz 19, a pozniej 10gr. Kilka dni pozniej bylo duuuuzo wyzej ;)
  • Re: Sprzedaż z ukrytego Autor: ~dependziak [188.33.102.*]
    ludzie w stylu 4,5% ciesza sie jak inni tracą...omijajcie takich lduzi szerokim łukiem nawet reki nie podawajcie ...a zycie ich ukarze bez Waszej pomocy .."czyny wracaja do czlowieka"
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.