Podobno maja zapuszkowac tych dwóch oszołomów.... proces wytoczony.... Karkosik jutro skorzysta z opcji PUT i sa niewypłacalni.!!!!
Machloje przy mikrosferze - miała to być inwestycja Rubiconu a akcje objeli kolesie wskazani przez zarząd....,,Jak ty inwestujesz jak tego nie wiesz..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to jest opcja put i co moze sie wydarzyc jutro mozesz mi to jasniej opisac ja dzis wszedlem przyznaje zupelnie na chybil trafil w ta spolke dokladnie az po 41 groszy prosze o rozwiniecie tego tematu szczegolnie opcji put
nie widzisz po kursie karkosik (KREZUS) wyrzuca papier bo im tańszy kurs tym więcej zarabia na tej opcji
miraculum do góry pójdzie i rubicon do góry - tylko opcje wykonają
Nie słuchaj.. gość sie nie zna... Jutro jest termin w którym Karkosik stwiedzi że Rubicon ma jutro od niego odkupic 2 mln akcji po 3 zł...Akcje sa zabezpieczone na prywatnych majątkach Golca i Karmelity..... i do tego wkrótce dochodzi termin wykupu niezabezpieczonych obligacji.... 17 mln zł....BANKRUT....!!!!!... chyba wiesz ze wniosek o likwidacje spółki juz jest w SĄDZIE....!!!!!
na razie nie sprzedaje czekam na rozwoj sytuacji strata zbyt duza wiec czekam jak bedzie z ta opcja kupisz od kogos innego poza tym kolego lepiej wytlumaczyc komus niz cieszyc sie z czyjegos nieszczescia
Dnia 2014-02-11 o godz. 18:22 ~przemek napisał(a):
> co byscie mi radzili prosze o obiektywne odpowiedzi
Napij się mamrota i zapomnij o giełdzie. Spokojnych i miłych snów.
watpie rzebys kupil po 30 groszy mysle ze otworzymy sie na 36 lub 35 groszy i to bedzie dno a pozniej odbije do gory opcje moga z tego co czytalem od jutra do czerwca jezeli sie nie myle wiec mysle ze dzisejszy spadek przesadzony znacznie i kto kupil dzisiaj sporo zarobi
Oczekuje odpowiedziedzi: dlaczego zarzad jest tak slaby ze od kilku lat nic nie robi i tylko drukuje akcje dla siebie i swoich kolesi czego pochodną jest spadający kurs akcji?