• Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~tyfonek [164.126.86.*]
    W pomruki znaczeń
    Spadam(y)
    Jakby nie było
    Całego świata
    Jak by nie było nawet mnie

:-||

HALOOOO! NIE W TĘ STRONĘ MIELIŚMY PODĄRZAĆ! MUSIMY ZAWRÓCIĆ! KOMUŚ SIĘ POMYLIŁO!
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    spadaj spadaj...
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~krótkie spodenki [84.203.34.*]
    do ilu teraz spadnie? Jeszcze kilka dni temu śmiali się ze nnie, jak pisałem o spadkach, a teraz już ich nie ma.
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~Bartek [31.174.14.*]
    Pod moim adresem w zeszłym tygodniu co poniektóre piżmaki też rzucały obelgi, no ale takie typy tak już mają, poprzez forum sa mocne w gębie i próbują wyładowywac się na innych. niemniej po ujawnionej informacji rozumiem ich rozgoryczenie i pobudzenie. Nie są to dla mniejszoścowych akcjonariuszy dobre informacje...każdy chce ocalić swoje oszczędności zainwestowane, normalne że denerwuje jak traci się w oczach. Jednak sa granice których nie powinno sie przekraczać.
    Zaraz znajdzie się ktoś kto znów oskarży, ze naganiam, ze jestem w 10 wcieleniach itd. i że ty "krótekie spodenki" to ja i inne schizowizje itd. echhh

Też byłem i jestem mocno zdenerwowany sytuacją, w szczególności że zlekceważyłem wcześniejsze symptomy :/ Przy tej plynności nie jest to łatwe teraz wyślizgnąc się.

A raczej nie ma chyba pomysłu (przynajmniej nie doczytałem póki co) jak możemy sprobować zaradzić coś w tej sprawie. niestety.

do ilu spadnie? Jest jedna osoba która zna odpowiedź na to pytanie bo wie za ile będzie chciala dokupywać...i zatrzyma zjazd. Gdyby 100% osob trzymało choćby nie wiem co to by była sprawa utrudniona. No ale to skarajny przypadek i niemożliwy....pęknie kilka liczb z dołu i wiadomo, że wieczonść ludzie nie będą trzymać z perspektywą pogłębiania sie straty. bo to byłoby nieumyślne. Do tego będą "pomocnicy" . i tak żyjemy z mocnym zagrożeniem trendem spadkowem. jak długim?
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    Dnia 2014-02-12 o godz. 17:35 ~Bartek napisał(a):
    > Pod moim adresem w zeszłym tygodniu co poniektóre piżmaki
    > też rzucały obelgi, no ale takie typy tak już mają, poprzez
    > forum sa mocne w gębie i próbują wyładowywac się na innych.
    > niemniej po ujawnionej informacji rozumiem ich
    > rozgoryczenie i pobudzenie. Nie są to dla mniejszoścowych
    > akcjonariuszy dobre informacje...każdy chce ocalić swoje
    > oszczędności zainwestowane, normalne że denerwuje jak traci
    > się w oczach. Jednak sa granice których nie powinno sie
    > przekraczać.
    Zaraz znajdzie się ktoś kto znów oskarży, ze
    > naganiam, ze jestem w 10 wcieleniach itd. i że ty
    > "krótekie spodenki" to ja i inne
    > schizowizje itd. echhh

Też byłem i jestem mocno
    > zdenerwowany sytuacją, w szczególności że zlekceważyłem
    > wcześniejsze symptomy :/ Przy tej plynności nie jest to
    > łatwe teraz wyślizgnąc się.

A raczej nie ma chyba pomysłu
    > (przynajmniej nie doczytałem póki co) jak możemy sprobować
    > zaradzić coś w tej sprawie. niestety.

do ilu spadnie? Jest
    > jedna osoba która zna odpowiedź na to pytanie bo wie za ile
    > będzie chciala dokupywać...i zatrzyma zjazd. Gdyby 100%
    > osob trzymało choćby nie wiem co to by była sprawa
    > utrudniona. No ale to skarajny przypadek i
    > niemożliwy....pęknie kilka liczb z dołu i wiadomo, że
    > wieczonść ludzie nie będą trzymać z perspektywą
    > pogłębiania sie straty. bo to byłoby nieumyślne. Do tego
    > będą "pomocnicy" . i tak żyjemy z mocnym
    > zagrożeniem trendem spadkowem. jak długim?

daj sobie juz siana z tym celowym obnizaniem niby pod wlasciela. Kompletnie to nie logiczne.Kurs spada na malym wolumenie bo ludzie uciekaja na inne spolki gdzie jest zielono. To jest jedyne wytlumaczenie. Jestem pewny ze kurs po wynikach przebije 5 zł ale musze cierpliwie czekac. A ty dalej snuj glupie domysly i pisz w wielu nickach.
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~Bartek [31.174.14.*]
    takie mamy teraz niestety realia, takie są oficjalne niepokojące komunikaty. ani ty, ani ja nic na to nie poradzimy. biznes dla jednych, dla innych potencjalne straty. Tez chcialbym zeby juz bylo 5 albo wyżej. no ale póki co...mierzymy się z takim zagrozenim. oby udało nam sie jakoś wyjśc z tego obronną ręką.

a dostosowując sie do twojej prymitywnej konwencji - a ty dalej snuj sobie wizje o podstępach z nickami i ze wszyscy są sklonowanii i wrogo nastawieni, żyj w urojeniach niczym p. Maciereiwcz. Analogicznie - też tylko siebie tym ośmieszasz. przykre schorzenie.
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~bankrut [199.68.218.*]
    bo to już końcówka hossy , na końcu są pompowane śmieciowe groszowe spółki bez fundamentów i rzeczywistego pokrycia marzec zacznie wyprzedaż na gpw i spadki
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~miro [46.76.61.*]
    zbliżamy się do technicznego rozstrzygnięcia. Będzie bujać i to najpóźniej od przyszłego tygodnia. A może już jutro, kto to wie????
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~miro [46.76.106.*]
    tak jak pisałem, zaczynamy powoli, ospale..................
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    ze tez sa jeszcze idioci ktorzy sprzedaja ponizej 4 zeta...ech swiat jednak ma pelno niemyslacych
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~szefu [178.182.170.*]
    ty też je sprzedasz. bedziesz jeszcze dwoił i sie i troił zeby cos z tego wycisnac, zeby w kieszeni coś zostalo, albo bedziesz skomlał
    zobaczysz i przekonasz się już niedługo...
    Dnia 2014-02-17 o godz. 21:10 ~szefu napisał(a):
    > ty też je sprzedasz. bedziesz jeszcze dwoił i sie i troił
    > zeby cos z tego wycisnac, zeby w kieszeni coś zostalo, albo
    > bedziesz skomlał
    zobaczysz i przekonasz się już niedługo...

haahhaaa......nie strasz mnie Szefu hahahaa:) prosze cie.....widac ze nie masz akcji...oj widac....ale poradze ci ze jest jeszcze bardzo tanio...oj bardzo i mozna kupic
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~szefu [178.182.170.*]
    dziecko, ciekawe czy bedziesz tak niedługo hahać się "hahahahah ahahah haahaaa prosze cie... ahahah ahaha"

kupuj kupuj po taniości zgodnie z wlasna radą, najlepiej wystawiaj duże zlecenia kupna.

• Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~krótkie spodenki [84.203.34.*]
    nie wiem czy warto jest nad tym dyskutować, ale jak sam szefu piszę, że będzie taniej to po co przepłacać.
  • Re: Spadam(y)...powoli spadam(y) w korytarze świateł Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    z niego taki szefu jak ze mnie kobieta...ech naganiacze
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.