Niektórzy piszą że to nudziarska spółka i nic sie nie dzieje a ja wam powiem ze mam wrażenie ze po ostatnim wybiciu ktos celowo kontroluje kurs spółki zeby byl niski i skupuje. Gdy zakupi wieksza ilosc to bedzie szła do góry . Uwazam ze nalezy w tych cenach dokupowac akcyjki i nie czekac jak beda po 2 zł
to wszystko leci ale tu juz nie ma potencjału do spadku i nalezy dokupowac. Ja kupiłem kiedys jak było po 50gr i dokupuje od czasu do czasu. Druga spółka niedoszacowana i ciekawa to Ampli 3 mln akcji a cena ponizej 1zł śmiech
zarabiałem na spółkach jak kupowałem kiedy w wolnym obiegu było 10-50% akcji raz kupiłem NTT 35% akcji i się kisze zobacz ile ma Ampli w wolnym sama drobnica ale cuda się zdarzają
Ja mam jedną fundamentalną zasadę aby się nie kisić. Jak przez trzy lata nie mam żadnego zysku na akcjach, to następnego dnia puszczam po pkc wszystko, co do ostatniej sztuki.
No to chyba wystarczy? Przy założeniu, że dywidenda będzie podobna do zeszłorocznej - masz 4% zysku netto. Bezpiecznie. Szkoda jednak, że brak spekulacyjnego choćby zainteresowania - niech Prezes zarządzi wezwanie, oddam nam po 2 PLN i koniec tego kiszenia się. Przy okazji, ktoś wie, jak się takie wezwania odbywają? Jak jest określana cena wykupu i inne detale?