mogę sobie obserwować spółkę i pisać, że nie widzę sygnału do mocnych wzrostów. Jak się pojawi odwrót to też o tym napiszę. Od informacji o planowanym rozwodnieniu w ramach emisji o kolejne 60mln nie było nic nowego więc sprawa emisji dalej niewyjaśniona i po co kupować w ciemno skoro tak potężne rozwodnienie może spowodować dalsze spadki.
To że planowana emsja akcji, to wcale nie musi oznaczać dalszego spadku. Zobacz Trakcja, tam też zrobiono dodruk dwukrotny, na początku spadek był ale później kurs wytrzelił 3-krotnie. Oczywiście nie musi być zadnej analogii tym bardziej że tutaj jest Wojciechowski - dla mnie gosc któremu nie można ufać.
ale to nie powód aby taki jeden pisał, że teraz promocja, kierunek 5zł. i super odbicie przed nami. Dopóki tacy są na forum to raczej działają jak antywskaźnik, bo jak można takie głupoty wypisywać.
dopóki nie wyjaśni się sprawa emisji na spłatę zadłużenia to lepiej uważać, bo spore rozwodnienie nie jest dobrym sygnałem i widać problem z kasą skoro emisją planują spłacać. Oscyluje wokół 3,80 i jeszcze nie pokazało siły na odwrót. Cierpliwość w cenie.
I nigdy się nie doczekałem. Najniżej brałem po 3,30 pln. i trochę niżej. Kto ma kasę to teraz brać a nie bzdury tu wypisywać !!! pozdrawiam odważnych Inwestorów -nie bylejakich pismaków .
przecież to nie jest normalna spółka inwestycyjna.Najlepiej wiedzą Ci którzy sobie kupili w cenie emisyjnej.Ile zarobili?Widać.!1zł to cena idealna na to co sobą reprezentuje.Wtedy jakieś obroty będą.W takiej cenie jaka jest obecnie nikt tego nie chce dotknąć.Inwestorzy to g ó w n o omijają szerokim łukiem.
Faktycznie kurs pod psem-nędza i tragedia ! ale Twoje wypociny to zgaduj-zgadula. Nie masz pojęcia ani wiedzy o Badziewiaku nr4. Prędzej zobaczysz 8.pln. niż te Twoje 1.złotych !!!
pisałem na początku lutego na tym wątku, że jest spore ryzyko strat na tej spółce i jakiś pajac namawiał, że pow. 3,80 to promocja dla kupujących. Mam ten wątek w obserwacji i wczoraj pojawiły się nowe wpisyi jakiś pajac pod różnymi nickami znowu nagania na kupno i chyba to ten sam co na początku lutego. I wypisuje bzdury o bumie budowlanym w związku z wejściem Ukrainy do UE - totalny ignorant albo celowo wprowadza w błąd.
Po miesiacu okazało się, że kupowanie po 3,80 i trzymanie dłużej obecnie przyniosło straty więc spółka do poczekalni, dopóki nie pokaże powodów do kupna a wiadomo, że łapanie dołków to dla idiotów bo na horyzoncie mogą być nowe dołki.
na akcjach JWC nie można grac na krótko więc nie pisz bzdur. Martw się o swoje taniutkie akcje kupione powyżej 3,8 bo ja już wtedy ostrzegałem że może dalej spadać i szukać dna. Chciałem kupić te akcje ale jak wyciekło info o ewentualnej emisji to obserwuję z boku.
pisałem, że strach brać przed informacją o emisji i jakiś gamoń mi zarzucał grę na krótko. Spółke obserwowałem bo chciałem kupić ale szybko uciałęm straty i strach to dalej brać.