jaki jest powód rezygnacji? Może Jacek Neska chce go ściągnąć do tele-foniki bo chyba teraz tam pracuje, może przyszedł do ERG z myślą, że uda mu się przejąć władzę, ale nie dogadał się z Purgałem albo może uznał, że z tej spółki nic nie będzie i odszedł aby nie psuć sobie reputacji. Co by nie mówić długo nie był członkiem zarządu
Zna ktoś powód?
Zawsze chodzi o jakieś znajomosci... szkoda bo wiązałem z tym Nazwiskiem
Nadzieje nie mniej jednak nic nie powaliło mnie na kolana w tym okresie. No nic zobaczymy
kto za niego
Dnia 2014-01-31 o godz. 19:45 ~Paweł napisał(a):
> pewnie ten co był wcześniej, no chyba że go już nie ma
Jaki jest powód i prawda wiedzą tylko zainteresowani...na układy nie ma rady....Szkoda tych ludzi z handlowego.... ciągle zmiany DH zawirowania...brak stabilności....Słyszałem, że maja super Kierownika.... proponuję jego na DH i maja sprawę załatwioną bez większych kosztów:)
Dnia 2014-01-31 o godz. 21:19 ~Paweł napisał(a):
> don jak inwestuje w jakąś firmę to zawsze ją przejmuję,
> skoro nie udało mu się dogadać z władzami erg to nie sądzę
> aby tu wrócił
Paweł masz racje don nie wróci i chyba na razie nic się nie zadzieje. Rewolta moze byc w czerwcu...koncza sie kadencje...ale niekoniecznie......
Proszę o podpowiedź, jak się pracuje w ERG? Dostałem propozycje wakatu do namysłu, podejrzewam, ze nie tylko ja, ale jeszcze kilka osób na jego stanowisko. Osobiscie znałem Jacka i nie uwazam, aby nie miał kompetencji rozwijać firmy w dobrym kierunku, pytanie tylko, czy mógł to swobodnie robić? Czy, ktoś umiejętnie podcinał skrzydła? Niestety ptak bez skrzydeł już nie jest ptakiem, to tak jak kurze wmówić, ze potrafi latać i za 3 miesiace będzie wysoko szybować, abstrakcja ;-) a czy cały zysk zabiera RN to nie wiem, czy to dobre zagranie. Być może, jest to oszukanstwo...
Brak mi słów... mogłeś napisac ze dostałeś propozycje zostania Papieżem podobnie jak
Kilku innych i zapytać jak sie mieszka w Watykanie?:):) daj znać gdzie Cie trzymają to ktoś z forum przywiezie mandarynki i słodycze:):)
Pewnie Marcinek prezesek - miał dość konkurencji. Pewnie znów , jako "zbawca" wróci Błasiak.
A co Matrackiego, faktycznie to dziwne - ale po ich mykach z Patrowiczem to już nic dziwić nikogo nie powinno.
Czy to prawda, że Tajak się wycofujeze spólki?
Całkiem możliwe, że się wycofuje bo ostatnio są duże obroty oczywiście jak na ERG. Widać, że atmosfera w spółce jest nie najlepsza skoro po 4 miesiącach odchodzi członek zarządu, jeśli nie potrafią się dogadać między sobą to w tej spółce nigdy nie będzie dobrze
Eco, nawet jeśli są większe obroty to pamiętaj zawsze jak ktoś sprzedaje to ktoś kupuje, chyba nie myślisz, ze ulica?;) po tym jak jedziesz na Erga każdego dnia kto miałby to dotykać? Wszystko ma takie znaczenie jakie sam temu nadajesz...
Jak dostali dotacje to piszecie, ze wyciągają kase skąd sie da
Jak ktoś z zarządu kupuje to pisze sie, ze to specjalnie zeby pokazać leszczom ze nie jest źle
Gdyby było info o inwestorze z Kataru to by pisali ze katar mozna miec w nosie:):)
Poczekamy zobaczymy
A ja słyszałem, że trynkiewicz ma wejść do zarządu, akurat ma wyjść z pierdla to go przyjmą na dyrektora zarządzającego. Dwa i pół roku kiszą dla niego miejscówkę, ehh szkoda gadać. Pozdrawiam akcjonariat szczególnie Servantesa.
zapewniam cię, że gdyby pojawiło się dobre info to nikt by nie narzekał. niestety jak dotąd nie słychać nic dobrego, nawet wyników finansowych nie potrafią opublikować na czas
Nie ma co go żałować, był prawie pół roku i nie załatwił żadnej znaczącej umowy sprzedaży, przynajmniej nie było o tym informacji, a kasę pewnie brał fajną
polecam naprawdę ciekawe informacje o spółce , osoba do kontaktu z inwestorami , nie napiszę co się dowiedziałem , bo rozumiem ze każdy ma inne pytania i umie korzystać z telefonu :)
Nie wkręcaj ludzi! Kiedyś się kontaktowałem z nimi i niczego się nie dowiedzialem, ale najwidoczniej wiesz jakie zadawać pytania więc pochwal się swoją wiedzą
ale sprawa jest prosta interesujecie się spółką to chyba macie jakieś pytania ?
zgłasza się centrala wybierz 1 potem podaje numery wewnętrzne dla inwestorów akurat 550 czy 505 nie ma się co wstydzić , kosztuje to może 2 zł
Słuchajcie tu nie chodzi o to aby kogos obrażać, nie wiem moze Egon
Dzwonił wczoraj? Ja poinformowałem Was, ze otrzymałem informacje, ze
osoby, które mogą udzielić mi informacji są na urlopie... pani w centrali ton ma średni;)
Ale swoją drogą Egon powinien cos powiedziec chociaż tyle czy bedzie ok;)
może najzwyczajniej się zreflektowali, że to przekręt i alkoholik
powinien w lotosie zostać - tam więcej takich to by w tłumie niezauważalnie swoje robił :-)
Też myślę, że tu nic wielkiego się nie wydarzy. Aby zaczęło się coś dziać potrzebne są zmiany. Już dawno mówiłem, że Purgałowi brak pomysłu na tę spółke.