• Do Cepr Autor: ~zen [77.254.254.*]
    Cepr powiedz mi tak na poważnie co zamierzasz z tym wszystkim zrobi? Działasz sam czy może w jakiejś większej grupie? Zrobiłeś już coś poważnego w tym temacie czy tylko narazie piszesz na forum? Pytam na poważnie i szczerze.
  • Re: Do Cepr Autor: ~-ef16 [83.11.238.*]
    mnie też to ciekawi :) rozumiem kupiłem po 11 czy tam ileś tak ? a żółć wylewasz wobec spółki czy zarządu ? jak spółka padnie to kogo będziesz ścigał postami ?
  • Re: Do Cepr Autor: atb99 [89.65.49.*]
    sprzedałem
  • przestępców Autor: ~cepr [31.216.236.*]
    i dziwię się, że wy nie ścigacie. Macie do czynienia z mutacją Amber Gold. Ja działam, a wy narzekacie i stoicie z boku aż ktoś zrobi czarną robotę zza was. pora pokazać, że się dorosło i zmienić portki krótkie na długie. To męska gra.
  • dzialam Autor: ~cepr [31.216.236.*]
    skontaktuj się z mecenasem Pawłem Nowakiem. tel znajdziesz we wcześniejszych postach. Ja działam na poważnie, a teraz twoja kolej. Jeżeli działasz na poważnie to skontaktuj się. Szybkie spotkanie, spojrzenie w oczy i decyzja grasz z nami czy nie. Każda akcja jest ważna!
    Przygłupami i słupami kolegów mafiozów z Poznania się nie przejmuj. Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
  • Re: dzialam Autor: ~ef16 [213.156.121.*]
    Odpisz wczesniej na pytania. Poza tym co zrobisz jak spolka zostanie sprzedana? Albo zarzad poda sie do dymisji? Albo oglosi upadlosc? Wszedzie huczy od plotek.
  • Re: Do Cepr Autor: ~ja [46.169.86.*]
    tu popieram też słyszałem taki projekt
[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.