Wydaje mi sie ze za pare dni jak jakiś jegomość scisnie troche papieru to Pan Wojciechowski powie ze na chwile obecna nie przewiduje dodruku akcji i kurs znowu pójdzie w góre i ktos pieknie na tym zarobi. tak mi to chodzi po dłowie. Poczytałem óżne artykuły i sprawozdania spółki i nie jest zle jak to nam próbuje sie wmówic. Zrobia troche paniki jak juz nie bedzie naiwnych to wtedy do góry. Takie sa moje przypuszczenia i nie tylko moje
Oczywiście ze masz racje kolego.to typowa gra pod spadki bez zadnej przyczyny,bez zadnego info.obserwowalem dzisiaj notowania od samego rana i widac ze jest to gra z samym soba.Paru grubasow gra ze soba na spadki,a drobni oddaja za bezcen papier.Narazie wszyscy sa w amoku społek Patrowicza:)
palenie głupa i lecenie w ch.... Jeszcze nie tak dawno po 6.pln. nie można było kupić a teraz po 4.nikt nie chce ? Te same głupawe zagrywki jak od kilku lat-kto to robi cały czas ???
Słuchaj Jack! Nie zaklinaj rzeczywistości, dobrze ci radzę! Podobnie pisali na PBG i Gancie, że niby promocja, szwindel, zaniżanie by zebrać tanio akcje itp. Powoli zaczynasz grać w ruletkę, a nie inwestujesz, bo podstawą inwestowania na giełdzie jest umiejętność CIECIA STRAT! Nie mówię co masz robić czy sprzedać czy kupować, ale apeluję o chłodne myślenie, bo cię ogolą na GPW z całej kasy! Nie wiesz, nikt nie wie poza paroma osobami ile w spółce jeszcze trupów w szafie jest!
Słuchaj Jack! Kurs od dawna zachowuje się podejrzanie i dobrze o tym wiesz, ale to nie znaczy, że ktoś zaniża by na spadku zarobić! Są lepiej wtajemniczone osoby! Skąd wiesz, że zaraz nie zrobią jakiegoś przeszacowania majątku jak to już bywało na wielu spółkach i okaże się, że spółka była coś warta tylko na papierze? Skąd wiesz, że zaraz nie pojawi się rating CCC- ? Patrz na Cognory itp. Spółka mega spekulacyjna się zrobiła! Loteria nie inwestowanie! Uważaj!
Mam tego w ch.... albo i więcej ! Brałem-uśredniałem i dalej jak kasa będzie dobiorę !!! Tak jak piszesz wszystko jest możliwe. Jestem " Starym Inwestorem " od 1993 roku i wiele już widziałem-zobaczymy ? pozdrawiam
Mam tego w ch.... albo i więcej ! Brałem-uśredniałem i dalej jak kasa będzie dobiorę !!! Tak jak piszesz wszystko jest możliwe. Jestem " Starym Inwestorem " od 1993 roku i wiele już widziałem-zobaczymy ? pozdrawiam.
Żeby nie było tak jak z Gantem Tam Antkowiak zapewniał że wszystko jest ok przy cenie 5-6 zł. a potem było tylko gorzej jak się skończyło wszyscy wiemy Nie chce wróżyć tak czarnego scenariusza ale jak nie będzie emisji i to taniej niż cena giełdowa to spółka sobie nie poradzi z tak ogromnym zadłużeniem A to poprowadzi kurs niestety na nowe minima