wszystko pasuje...w końcu ktoś dostrzegł zadłużenie tego bankruta....po Gancie czas na Was....i tak zadziwiająco długo inżynieria finansowa tu miała miejsce....
ja pamietam,cena oscylowala 85 zl najpierw byl duzy wzrost potem tylko spadki po 70 60 45 male konsolidacje i caly czas spadki.Pamietam tych ludzi ktorzy ludzili sie dokonca i stracili kase zycia.mysle ze wielu znich nigdy na gielde nie wrocilo i byc moze mieli racje.
a dlaczego mialby nie planowac???Znasz tansza opcje pozyskania kasy z rynku?Jedno info kurs pieknie spada,nowe akcje ktos zawsze kupi naiwnych nie brakowalo w 2007 i nie zabraknie teraz wierz mi.Potem mozna sobie dokupic ,puscic 3 fajne" pozytywne " infa ,podniesc kurs sprzedac akcje i zwinac interes.Hej chlopaki nie udalo sie ,trudno bardzo chcialem ale jeden z bankow niestety wypowiedzial kluczowy kredyt,no coz....? Ilez ja to razy juz slyszalem na tym lez padole.
O czym Wy Ludzie piszecie ? co to za bzdury-głupoty ? I bez sprzedaży groziło nam 3,40 .pln. SPADEK !!! te info to tylko pretekst do ustanowienia nowego dołka. Tu technika wygląda jak fundowi się podoba-robi co chce i z WAs robi WAŁA kiedy chce !!! Kupować teraz akcje i za jakiś czas zarobić a nie wypisywać głupoty.
z rozrywki nas czeka ? Powiem tak -takiej ceny jak obecna nie przewidywałem w 2014 ale też nie wiedziałem że Łachmyta będzie pierd... takie rzeczy przy tak niskim kursie !!! jeżeli właściciel jest takim kretynem to jak ja mam przewidzieć takie K... bzdury ? to jest lekceważenie-szmacenie się i co najgorsze.
Wlasciciel to cwany lis a nie kretyn. On ratuje swoje prywatne 100 mln + pokaźne odsetki które dostanie za obligacje jwc.Spółka obrała jeden kierunek i nic tego nie powstrzyma. Pytanie tylko jak dużo wyciągnie Wojciechowski z tej spółki. A jak spółka będzie w stanie upadłości to przejmie ją grosze, 90% długu umorzą i Wojciechowski powie: miałem sentyment do ten spółki..
ludzie kurs nie spada bez powodu
i bez powodu jozek nei powiedział "jwc widze wielki" ze 2 tyg temu
dal wywiad, wcisnal kita po cichu wywala papier i kurs spada
tylko jedno mnie dziwi?
jak można utopic tyle kasy z emisji , przecież to była gura kasy , ludzi eplacili po 70zł a akcji była cala masa
ta kasa poszla na premie, wynagrodzenia , wysokie jedne i drugie dla prezesow
chlopy , w tej firmie koszty zarządu musza być masakrycznie wielki
wcale się nie zdziwie ze aby je pokryc to trzeba rekordowa liczbe mieszkan sprzedać
nie analizowałem tej spolki ale tak czuje
jak kurs lezy na dnie przy wejściu mdm do gry to wiedz ze cos jest na rzeczy
dacie kase na anowe akcje a po emisji to pojdzie w dol jeszcze bardziej
jak cos chcecie tu zarobić to czekajcie az będą to sprzedawac za grosze