• Ale Was Robia Autor: ~Highlander70 [86.41.229.*]
    W ciula. juz "znawcy" licza po 1.80 po 60gr. Az smiac mi sie chce. Tylko ciekawe po co przy cenie 3.80, 3.90 kupili okolo 580tys papiera. Od razu widac spekulantow, ktorzy chca od ciulaczy wyciagnac akcje. Nie wiem czy widzicie w jakim punkcie zatrzymal sie kurs. Jest to bardzo silne wsparcie ( linia poltorarocznego trendu wzrostowego i poziomy obszar wsparcia, gdzie czesto w przeszlosci nastepowal zwrot ) Przemyslcie Swoj ruch. Nie mowie, ze po takim info kurs zaraz wyskoczy z powrotem na 6 zeta ale zalecalbym rozwage przy tym sprzedawaniu.
  • Re: Ale Was Robia Autor: ~Kuba [93.181.132.*]
    Ciekawe jaki fix będzie, może jakiś większy gracz postanowi się rozstać ....
  • Re: Ale Was Robia-mnie nie robią! tylko w ch..dzisiaj straciłem kasy ! Autor: ~jack [77.254.234.*]
    Oczywiście wirtualnie bo NIE sprzedałem ani 1-akcji. na zamknięciu zostało na K .ponad 41 000 akcji/ 10-zleceń !!! i ponad 13 000 po 3,80.pln /3-zl. tak jak napisałeś może głupki się znalazły co sprzedawali dzisiaj ???
  • Re: Ale Was Robia-mnie nie robią! tylko w ch..dzisiaj straciłem kasy ! Autor: ~maly_inwestorek [170.252.72.*]
    wchodzilem pomiedzy 4.50 a 5. Potem dokupilem duzy pakiet po 6.40 (troche frajerka nieprawdaz?, ale coz emocje).

Postanowilem sprzedać ponizej 4.5, ale jak tu jebło w ciagu jednego dnia do 3.80. Se pomyslalem wiecej nie poleci bo to opor.

Bądz tu kurna madry i pisz wiersze
  • Re: Ale Was Robia Autor: ~derk [109.231.2.*]
    ja tak samo zrobiłem i nie sprzedałem teraz załuję bo znajomy mówił mi ze beda po 2 zł i jutro jego zdaniem zwali sie na -15%
  • Re: Ale Was Robia Autor: ~liść [46.174.24.*]
    2, 3 zł to wróżenie z fusów. Na pewno chcą uwalić kurs i dzisiaj jeszcze nie mieliśmy dołka. Może ktoś wie ile obligacji JWC ma Wojciechowski?
  • Re: Ale Was Robia Autor: ~jwc [83.22.189.*]
    Wiadomo kto walił - OFE PZU
    Jesienią zeszli poniżej 5%, w piątek mają oddać kasę ZUSowi więc biorąc że rozliczenie w D+3 dziś mieli ostatni dzień na zebranie brakującej kasy z wywalania papierów.
    A że OFE wywala na pałę to dowiodła tego Plaza jak wywalali (OFE ING) po 30 groszy i jak wywalili to dziś jest 100% wyżej.
    Przecież kasa w OFE nie należy do zarządzających więc wywalają jak leci
  • Re: Ale Was Robia Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    horroru ciag dalszy i tak od 7-8 lat.niby spolka caly czas zarabia ale nic dla jej akcjonariuszy nie wynika.ani razu dywidendy ani buy-backu.no i czarna polewka-nowa emisja rozwadniajaca kapital w dodatku z pionierrami na plecach.dziekujemy joziu..
  • Jutrzejszy nr parkietu Autor: ~Kuba [93.181.132.*]
    Wśród artykułów jest jeden dotyczący kupna tanich akcji JWC przez Wojciechowskiego. Kupiłbym parkiet, ale po dzisiejszej sesji już mnie nie stać :D
  • Re: Jutrzejszy nr parkietu Autor: ~leszek7 [84.179.193.*]
    Proponuj,Szanowni Akcjonarjusz by Panu Wojciechowskiemu na walne, kupic taczki,by nie
    zrobil jak Antkowiaki, ciekawe czy tez wyrzucil swoje akcje,
    Proponuje stworzyc stowarzyszenie inwestorow indiwidualnych
  • Co ma byc w jutrzejszym parkiecie? Autor: ~seal [95.41.23.*]
    Bo niewiem o co kaman.
    Dzisiaj Wojciechowski tylko nadmienił że kurs nowej emisji nie bedzie odbiegał od kursu rynkowego, więc powinno być w okolicach 4 zł, prawda.
  • Re: Ale Was Robia Autor: ~cedr [109.231.6.*]
    a ja myslę że on kłamał i skupił sobie po taniosze a jak będą wyniki to zobaczysz co będzie się działo ,facet jest niegłupi tylko my dajemy sie rolować
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.