• i jak tam ynwestory ? Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    szeroki na zielono i co...juz nie chcecie sprzedawac za darmo? nie chcecie wywalac na stracie?
  • Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    no jednak znalazly sie gamonie ktore sypia na lewo za darmo. ech ynwestory
  • Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~JD [5.173.162.*]
    Mogę być gamoniem :)
    Sprzedaję póki co z zarobkiem i to całkiem niezłym. Czym prędzej wiemy, że trzeba wyjść a mam tego trcohę więc upłynniam jak tylko się da. Zupełnie bezsensownie byłoby zrzucić w dół "na raz" bo potem bym sprzedawał taniej, co za tym idzie mniejszy zarobek, a tak... (wcześniej oczywiście jeszcze wyżej skracałem)
    niestety widzę, że jest więcej takich jak ja... no ale to prawidło giełdy, nie jesteśmy sami ;-)
    pzdr
    wspolczuje glupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wychodz wychodz. A co do zarobku to chyba przespales kurs powyzej 4 zeta ktory byl przez okres okolo 1,5 miesiaca...no ale gamonie tak maja.
    tak jak napisałem powyżej, wcześniej już tez skracałem. Zacząłem sprzedawać już w okolicach nawet powyżej 4,7 :-) także niczego nie przespałem, wręcz przeciwnie.

upychałem innym rozjuszonym :) teraz już jest coraz gorzej bo od kilku dni jest już stado sprzedających jak już wiadomo, ze trzeba trzeba wychodzić, wiec juz niełatwo jest znajdywac odp. moment, no ale i tak średni zarobek będzie konkretny.
    szczęśliwie udało mi się na wyższych poziomach wypchnać trochę. chyba miałem nosa :)
    wow..jaki rekin gieldy....to jeszcze mi powiedz SKAD WIADOMO ZE TRZEBA WYCHODZIC? haahahahahahh...wychodz do konca....nie potrzeba nam takich jak ty w akcjonariacie.
    heh dzięki za rekina :) bez przesady, mysle ze po prostu tym razem mnie (i jeszcze zapewne kilku osobom) sie udało, innym razem komu innemu sie uda.

Dlaczego? Chyba czytasz wszystkie komunikaty, równiez między wierszami...ja przeczytałem wszystko bardzo skrupulatnie. Odpowiedz sama sie rodzi...
    Do tego inne lakoniczne wypowiedzi ludków z otoczenia spolki, skonfrontowałem to z czasem kiedy akurat one powstawały .
    Ponadto na samym początku inicjacji sprzedażowej (jeszcze przed tym co powyżej) dorzuciłem fakt ze kurs urosł juz 3-krotnie w ok rok, także nic w nieskonczoność nie rośnie i będą tacy którzy bedą chcieli zrealizować zyski, zacząłem zatem robić to samo.

• Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~Realista [83.20.231.*]
    No i brawo, a ciolki ktore trzymaja akcje po porach niech patrza co sie dzieje z kursem i dalej zaklinaja rzeczywistosc :). Ewidentnie widac od dawna, ze podaz szuka popytu... a ze ten sie nie pojawia to szuka go coraz nizej. Jak ktos nie wierzy niech wystawi jawnie na kupnie z 50-100k akcji po 3,50... zobaczymy jak szybko zniknie... a dla Was przeciez to bedzie zakup po taniosci :)
  • Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~Kuba [94.251.213.*]
    Dnia 2014-01-28 o godz. 14:50 ~JD napisał(a):
    > heh dzięki za rekina :) bez przesady, mysle ze po prostu
    > tym razem mnie (i jeszcze zapewne kilku osobom) sie udało,
    > innym razem komu innemu sie uda.

Dlaczego? Chyba czytasz
    > wszystkie komunikaty, równiez między wierszami...ja
    > przeczytałem wszystko bardzo skrupulatnie. Odpowiedz sama
    > sie rodzi...
    Do tego inne lakoniczne wypowiedzi ludków z
    > otoczenia spolki, skonfrontowałem to z czasem kiedy akurat
    > one powstawały .
    Ponadto na samym początku inicjacji
    > sprzedażowej (jeszcze przed tym co powyżej) dorzuciłem fakt
    > ze kurs urosł juz 3-krotnie w ok rok, także nic w
    > nieskonczoność nie rośnie i będą tacy którzy bedą chcieli
    > zrealizować zyski, zacząłem zatem robić to samo.

piszesz ze kurs urósl 3 krotnie w ciagu roku...to ja ci mowie popatrz na wykres i zobacz ile spadl,,,,!!!!!!!!!!!!!!! ech naganiacze bez akcji.
    Myślę, że liczba wykrzykników nie jest dobrą metodą na odreagowanie ;-)
    Rozumiem poddenerwowanie, bo jak kupowałeś kilka lat temu powyżej 6zł to teraz jak inny forumowicz napisał możesz tylko zaklinać rzeczywistość i chciałbys zeby już wróćiło do tego poziomu. Równie dobrze ja mogę napisać ze naganiasz na kupowanie. A co jak cie ktoś posłucha i w obliczu bardzo podwyzszonego ryzyka, duzo straci? he?
    Ja niczego takiego nei piszę, każdego dobrowolny wybór. Jesli sie teraz nei boi i nie widzi sygnałów zewsząd to niech kupuje. Będę cały uradowany ze mogę po wyższym kursie sprzedać :)

Tak jak pisałem raz się uda Tobie, raz mnie dobrze trafić, a raz jeszcze komus innemu.
    Ja kupowałem w dole także wiedząc teraz ze już lepiej jest stąd szybko znikać, mam komfort wychodzenia z inwestycji, niestety przy małej płynności zacząłem od powyżej 4,6 wychodzić, aż do teraz.... bo nie jestem osoamotniony.

Innym razem Ty będziesz w lepszej sytuacji. Głowa do góry!
  • Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Chciałem do Was wrócić bo zeszliście poniżej 4 zeta, ale jak widzę takie informacje przekazywane w niezwykłym "pośpiechu" to mnie ręce opadają . Dziwne , że nikt z Was tego nie skomentował .https://www.bankier.pl/wiadomosc/TELFORCEONE-S-A-Informacja-uzyskana-w-trybie-art-160-ust-1-ustawy-o-obrocie-instrumentami-finansowymi-3042035.html
    Nikt tego nie komentuje, bo tu od dawna wiekszosc kombinuje jak sie tego pozbyc przy takiej plynnosci :). Pewnie w 2015 bedzie info kto dopychal z wiekszych do rynku w styczniu 2014 :). Normalnie perelka... jeszcze niech ich biedronka jakas kara oblaskawi, stany sie zaczerwienia, to tu dopiero bedzie jazda :).
  • Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Nikt nie komentuje, bo nie ma co komentować: Data maj 2013, 4000 akcji! Można śmiechnąć z pęku...
    tcześć GMBH, hehe byłem ciekaw czy jeszcze kiedyś zajrzysz :)

tyaaa nawet nie ma sensu tego komentować, bo pewnie tego typu "świeżynek" jest mnóstwo i będą co jakiś czas wychodziły, zapwene łokaciami teraz też się przepychają, jak nie oni bezpośrednio to ich ...no inni tacy jak my mniejsi co nie mają dostepu do "wiedzy i dalszych kroków".
    no jesli na szerokim rynku będzie klątwa (co wcale nie jest nieprawdopodobne bo juz usa byly pompowane zdrowo), to tutaj boję się pomysleć co będzie. Dobrze ze już wczesniej upchnąłem trochę to sie zrównowazy nawet jak zejdzie do 2pln
  • Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Kiedy naganiają na spadki i że będzie "tragedia" to trzeba pakować do wora :) póki tanio przed publikacją wyników. Tyle w temacie
    Na razie to 90% wpisow jest na mega wzrosty pod wyniki i wmawianie, ze wszyscy skracajacy pozycje maja nierowno pod sufitem. Jak 90% wpisow bedzie negatywnych, zaczne analizowac czy warto juz wejsc ;).
    Chodzi mi o to , że komunikacja spółki z rynkiem nie jest na najlepszym poziomie a niektóre komunikaty informujące o czymś prawie rok po zdarzeniu to już wywołują u mnie ironiczny uśmiech . Ja Wam życzę powodzenia i kibicuję żebyście szli jak najwyżej .Ot tak napisałem z czystego sentymentu . Pozdrawiam JD, Time maestro .
  • Re: i jak tam ynwestory ? Autor: ~Kuba [94.251.213.*]
    zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni....poczekamy zobaczymy....jesli wg was spolka zakonczyla wzrosty na 4,.xx to macie nierowno pod sufitem. Ale z tego co piszecie to wlasnie tak macie.
    Mnie zawsze ciągnęło do tej spółki nie wiem czemu . Może dlatego że na niej jeszcze nie straciłem chociaż ostatnio za wcześnie wyszedłem i wtedy się walor zerwał do ataku jak ja już byłem bez akcji :(
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.